Rallye Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα - 1o Loop: 1-2 για Toyota, ποινή για τον Rovanpera



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους του Rallye Μόντε Κάρλο, ο Sebastien Ogier ηγείται του 1-2 της Toyota, με τον Elfyn Evans και Ott Tanak να ακολουθούν.

O Sebastien Ogier βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές διαδρομές.

O Elfyn Evans ανέβηκε στη δεύτερη θέση και ήταν προσεκτικός σε όλες τις ειδικές διαδρομές του πρωινού σκέλους λόγω έλλειψης πρόσφυσης.

O Ott Tanak συμπληρώνει την τριάδα, με τον ίδιο να παραπονιέται μετά την SS4 πως το αυτοκίνητό του χάνει ισχύ στις φουρκέτες. Επίσης, έχασε αρκετό χρόνο και στην SS5, καθώς δυσκολευόταν με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να το κρατήσει.

Ο Kalle Rovanpera είναι στην τέταρτη θέση και έχασε την πρωτοπορία του αγώνα μετά το τέλος της SS4 όταν δέχθηκε ποινή 10 δευτερολέπτων στη συγκεκριμένη ειδική διαδρομή, καθώς άργησε ένα λεπτό στο stage control. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην SS4, εξαιτίας της ποινής που δέχθηκε ο ταχύτερος χρόνος της SS4 χρεώθηκε στον Ogier.

O Thierry Neuville είναι πέμπτος και απέδωσε το χάσιμο χρόνου στη λάθος επιλογή ελαστικών. Τέλος, στην SS5 είχε τετ-α-κέ και έχασε αρκετό χρόνο, αφού έπρεπε να κάνει αναστροφή.

Πίσω του βρίσκεται ο Dani Sordo, ο οποίος φορούσε ένα ελαστικό χιονιού σε ένα από τα πίσω ελαστικά και δυσκολευόταν να κρατήσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μέσα στις ειδικές διαδρομές.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Andreas Mikkelsen, Adrien Fourmaux, Pierre-Louis Loubet και Takamoto Katsuta, ο οποίος ακολούθησε διαφορετική στρατηγική ελαστικών από τους υπόλοιπους οδηγούς.

Εκτός δεκάδας έμεινε ο Gus Greensmith.

O Teemu Suninen δεν ήταν σε θέση να εκκινήσει σήμερα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Rally2, αφού το αυτοκίνητό του υπέστη εκτεταμένη ζημιά στα roll cage και ήταν αδύνατον για τους μηχανικούς να το επισκευάσουν.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών διαδρομών:







Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS5:


Post a Comment

Previous Post Next Post