Rallye Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα - 2o Loop: Πέρασε μπροστά ο Evans, κλατάρισμα για Ogier



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας του Rallye Μόντε Κάρλο, o Elfyn Evans είναι πλέον ο πρωτοπόρος του αγώνα, με τους Sebastien Ogier και Ott Tanak να ακολουθούν.

Ο Elfyn Evans βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην έκτη ειδική διαδρομή του αγώνα κι άφησε τον ομόσταβλό του πίσω του για 7,4 δευτερόλεπτα.

Ο Sebastien Ogier έπεσε στη δεύτερη θέση, αφού έχασε πολύτιμο χρόνο στην SS6 μετά από κλατάρισμα που είχε στο μπροστινό αριστερό ελαστικό χάνοντας 34,7 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, στην τελευταία ειδική διαδρομή της δεύτερης ημέρας έγραψε τον ταχύτερο χρόνο και κατάφερε να ανέβει κατά μία θέση, αφού μετά το τέλος της SS6 βρισκόταν τρίτος.

Στην τρίτη θέση παραμένει ο Ott Tanak, ο οποίος ήταν αργότερος από τον Ogier στην SS7 λόγω κακής ορατότητας και έχασε τη δεύτερη θέση.

Τέταρτος παραμένει ο Kalle Rovanpera, ο οποίος βγήκε εκτός δρόμου σε γρασίδι στην SS6 και έπρεπε να κάνει αναστροφή χάνοντας πάνω από 40 δευτερόλεπτα.

Πίσω του για έξι δευτερόλεπτα βρίσκεται ο Thierry Neuville, ο οποίος δεν πίεζε αρκετά λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν.

Στην έκτη θέση είναι ο Dani Sordo, ο οποίος έγραψε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην SS7.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Andreas Mikkelsen, Takamoto Katsuta, Adrien Fourmaux και Gus Greensmith, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με την ορατότητα και την ενδοεπικοινωνία κατά τη διάρκεια της SS6.

Ο Pierre-Louis Loubet είχε ατύχημα στην SS7 πηγαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα ευθεία σε ένα λόγο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Το συμβάν έγινε λόγω κακής ορατότητας, αφού δεν μπορούσε να δει τίποτα μέσα από το αυτοκίνητό του.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών διαδρομών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS7:



Post a Comment

Previous Post Next Post