Δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως η Hyundai Motorsport για το αυτοκίνητο του 2022Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκάλυψε πως περιμένει την έγκριση της Hyundai Motor Company για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του με το αυτοκίνητο του 2022, το οποίο θα είναι υβριδικό.

Οι M-Sport και Toyota έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζουν τα νέα τους αυτοκίνητα για την επόμενη σεζόν και θα ξεκινήσουν μέσα στη φετινή χρονιά δοκιμές με αυτά, με σκοπό να τα εξελίξουν περαιτέρω.

Αντίθετα, η Hyundai ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει το υβριδικό της αυτοκίνητο και έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τις δύο ομάδες του WRC παρά το γεγονός πως αγόρασε δύο υβριδικά kit φέτος.

"Δεν έχω τίποτα να πω", δήλωσε ο Adamo όταν ρωτήθηκε από το DirtFish το πότε θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για το αυτοκίνητο του 2022.

"Όταν θα έχω την εξουσιοδότηση να κάνω το αυτοκίνητο του 2022, θα ξεκινήσω να το κάνω.

"Είμαι χαρούμενος για τον Malcolm και την Toyota που βρίσκονται μπροστά, εύχομαι το καλύτερο για αυτούς.

"Βασικά δεν έχουμε ξεκινήσει, επειδή αν δεν έχω το budget και την εξουσιοδότηση να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω.

"Εδώ δε γράφει 'Adamo Motorsport'.

"Μέχρι στιγμής, και όπως έχω πει πολλές φορές, η διοίκηση της Hyundai δεν έχει ακόμα πειστεί ότι ο υβριδισμός είναι ο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε, οπότε περιμένω για το τελικό πράσινο φως να το κάνουμε".

Τέλος, η απόφαση θα παρθεί από την Hyundai Motor Company και ο Adamo διαβεβαιώνει πως η εταιρεία είναι ενήμερη για την προθεσμία που υπάρχει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022: "Είμαι ο Andrea Adamo.

"Είμαι ένας μικρός μετανάστης που ζει στη Γερμανία προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο στο motorsport.

"Είμαι ο κανένας να στείλω τελεσίγραφα στο συμβούλιο της Hyundai λέγοντας: 'Αλλά υπάρχει μια προθεσμία!'

"Αν μου πουν τον Ιούνιο, θα φτιάξουμε το αυτοκίνητο τον Ιούνιο προσπαθώντας να δουλέψουμε σκληρά.

"Οι πάντες γνωρίζουν πως όσο αργότερα ξεκινήσουμε τόσο περισσότερο πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, θα δούμε τι θα γίνει.

"Αλλά αν δεν είμαι εδώ, θα εύχομαι τα καλύτερα σε αυτούς [M-Sport και Toyota].

"Δεν έχω ιδέα για να πω με ένα ποσοστό αν θα είμαστε εκεί το 2022 ή όχι.

"Μέχρι στιγμής έκανα οτιδήποτε μπορούσα για να υποστηρίξω την FIA, αγοράσαμε δύο υβριδικά kit, επειδή η FIA μού ζήτησε να αγοράσω δύο kit για να συμβούν κάποια πράγματα.

"Είμαι χαρούμενος που τους βοήθησα με τα χρήματα που είχα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό".

Post a Comment

Previous Post Next Post