Επίσημο: Με Hyundai i20 Coupe WRC o Solberg στο Arctic Rally Φινλανδίας 2021



O Oliver Solberg θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία στο φετινό Arctic Rally Φινλανδίας οδηγώντας το Hyundai i20 Coupe WRC της ιδιωτικής ομάδας 2C Competition.

Ο Νορβηγός οδηγός έχει υπογράψει φέτος συμβόλαιο με την κορεάτικη ομάδα για τη συμμετοχή του σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία WRC2 έχοντας ως teammate του το συμπατριώτη του, Ole Christian Veiby.

Στο Arctic Rally Φινλανδίας, ο Solberg θα έχει ως ομόσταβλό του τον Pierre-Louis Loubet, ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες φέτος με το αυτοκίνητο της 2C Competition.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο νεαρός οδηγός παρευρέθηκε και φέτος στο Arctic Lapland Rally, το οποίο διεξήχθη στις 14-16 Ιανουαρίου, οδηγώντας το Hyundai i20 R5.

"Το πρώτο πράγμα για μένα είναι να πω είναι μεγάλο ευχαριστώ στο Andrea Adamo, στον Alain Penasse και σε όλους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και που με εμπιστεύονται να οδηγήσω σε αυτόν τον αγώνα με το Hyundai i20 Coupe WRC", δήλωσε ο Solberg.

"Αυτό είναι πραγματικά ένα όνειρο για μένα.

"Η σκέψη ότι έχω μόνο αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια και τώρα είμαι εδώ, είναι απλά ένα όνειρο να κάνω το ντεμπούτο μου σε ένα αυτοκίνητο WRC από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Rally!"

Post a Comment

Previous Post Next Post