Οι πρώτες εντυπώσεις του Solberg από το Hyundai i20 Coupe WRC



O Oliver Solberg μοιράζεται με τον κόσμο του WRC τις πρώτες του εντυπώσεις από τις δοκιμές του με το Hyundai i20 Coupe WRC μένοντας ενθουσιασμένος από αυτές τις δοκιμές.

Ο Νορβηγός οδηγός πραγματοποίησε δοκιμές με το εργοστασιακό αυτοκίνητο της Hyundai Motorsport την Κυριακή σε χιονισμένες ειδικές διαδρομές, οι οποίες βρίσκονται κοντά στην πόλη Rovaniemi που αποτελεί το κέντρο για το Arctic Rally Φινλανδίας.

Οι δοκιμές αυτές είχαν σκοπό ο νεαρός οδηγός να εξοικειωθεί με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς θα πάρει μέρος φέτος στο Arctic Rally Φινλανδίας με το i20 Coupe WRC της ιδιωτικής ομάδας 2C Competition.

"Μπορώ να σου πω πως χαμογελούσα από την πρώτη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου εκείνο το πρωί και δε σταμάτησα όλη μέρα", δήλωσε ο Solberg.

"Πιστεύω πως το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα είναι περισσότερο απλό στην οδήγηση από αυτό που φανταζόμουν ότι θα ήταν.

"Οδηγούσα πολύ μέσα σε αυτοκίνητο rallycross πριν μερικά χρόνια, οπότε ήμουν έτοιμος για πολλή δύναμη και ταχύτητα.

"Αυτό που με μάγεψε με το Hyundai i20 Coupe WRC ήταν η πρόσφυση στις στροφές υψηλών ταχυτήτων.

"Η αεροδυναμική είναι απλά απίστευτη.

"Δεν πρόκειται να σου πω πολλές λεπτομέρειες για το τι κάναμε ακριβώς εκείνη την ημέρα, αλλά δοκιμάσαμε set-ups στην ανάρτηση και στο διαφορικό και ανακαλύψαμε πραγματικά κάποια καλά πράγματα.

"ίσως θα ήταν ωραίο να έχουμε πραγματικά κάποιες στροφές υψηλότερων ταχυτήτων στο δοκιμαστικό δρόμο, απλά για να ανακαλύψεις τι είναι δυνατόν σε υψηλή ταχύτητα.

"Αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο θα εστιάσω σε αυτόν τον αγώνα.

"Οι άνθρωποι με ρωτάνε πολύ τι πιστεύω πως είναι δυνατόν από αυτόν τον αγώνα, αλλά ειλικρινά πρέπει να πω τίποτα.

"Ο αγώνας είναι σαν μεγαλύτερες δοκιμές για μένα.

"Θέλω να κατανοήσω περισσότερα από αυτό το φανταστικό αυτοκίνητο, θέλω να δοκιμάσω κάποιες στροφές στην έκτη ταχύτητα, θέλω να το διασκεδάσω και θέλω να συνεχίσω να χαμογελώ".

Post a Comment

Previous Post Next Post