Οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές Solberg-Breen με το Hyundai i20 N R5



H Hyundai Motorsport βρέθηκε στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας και πραγματοποίησε δοκιμές με το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο i20 N R5 για την κατηγορία WRC2, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή του.


Συγκεκριμένα, οι δοκιμές διήρκησαν τέσσερις ημέρες, με τους Oliver Solberg και Craig Breen να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του i20 N R5 και να πραγματοποιούν συνολικά 600 χιλιόμετρα.


Οι δοκιμές έγιναν κάτω από αυστηρές συνθήκες και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά του κορωναϊού και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο οδηγούς να γράψουν χιλιόμετρα στο χιόνι μιας και αυτή την εβδομάδα θα πάρουν μέρος στο Arctic Rally Φινλανδίας, το οποίο περιλαμβάνει χιονισμένες ειδικές διαδρομές.


Σκοπός της κορεάτικης ομάδας είναι να εξελίξει και να δώσει στους πελάτες της ένα πολύ καλά στημένο αυτοκίνητο και για το λόγο αυτό μέσα στη φετινή σεζόν θα περάσουν κι άλλοι οδηγοί από το αυτοκίνητο αυτό, ώστε να δώσουν περισσότερο feedback στους μηχανικούς.


Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Ott Tanak έκανε δοκιμές με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προς τα τέλη του Νοεμβρίου σε χώμα, ενώ ο Jari Huttunen στην άσφαλτο της Γερμανίας.


Τέλος, οι Dani Sordo και Thierry Neuville αναμένεται να κάνουν δοκιμές με το i20 N R5 μέσα στη φετινή χρονιά.


"Η Hyundai Motorsport κάνει πραγματικά βήματα με αυτό το αυτοκίνητο και ήδη η πρόσφυση και η ισορροπία είναι πολύ καλά", δήλωσε ο Solberg.


"Έχουμε δει από τα τελευταία χρόνια ότι ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι απίστευτος και το i20N Rally2 πρόκειται να είναι μια πολύ συναρπαστική προσθήκη".


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις δοκιμές:






Post a Comment

Previous Post Next Post