Μονόδρομος η νίκη του Arctic Rally Φινλανδίας για τον AdamoΟ αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, απαιτεί από τους οδηγούς του τη νίκη στο ερχόμενο Arctic Rally Φινλανδίας ως αντιστάθμιση της κακής εμφάνισης της ομάδας του στο Rallye Μόντε Κάρλο.


Η κορεάτικη ομάδα επέλεξε τον Craig Breen να πλαισιώσει τους Thierry Neuville και Ott Tanak την επόμενη εβδομάδα στις χιονισμένες ειδικές διαδρομές της Φινλανδίας, αφού ο πρώτος κάνει καλές εμφανίσεις στο χιόνι.


Οι Tanak και Neuville προετοιμάστηκαν για το Arctic Rally Φινλανδίας συμμετέχοντας στον εσθονικό αγώνα Otepaa talveralli με το Hyundai i20 Coupe WRC, καθώς ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο να γράψουν πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα με τα νέα ελαστικά της Pirelli στο χιόνι.


"Δεν είναι μυστικό πως η σεζόν μας δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει στο Μόντε Κάρλο", δήλωσε ο Adamo.


"Το Arctic Rally Φινλανδίας μας δίνει την ευκαιρία να το διορθώσουμε.


"Και οι τρεις οδηγοί έχουν τερματίσει στο βάθρο στους προηγούμενους χιονισμένους αγώνες, οπότε γνωρίζουμε πως είναι ικανοί για σπουδαία ταχύτητα σε δύσκολες συνθήκες.


"Ένας ολοκαίνουριος αγώνας είναι μια συναρπαστική πρόκληση, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού.


"Πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας και τις τρεις ημέρες -τίποτα λιγότερο από τη νίκη δε θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα".

Post a Comment

Previous Post Next Post