Οι συμμετοχές του Arctic Rally Φινλανδίας 2021Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Arctic Rally Φινλανδίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 56.


Για τις συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας, η Toyota θα αγωνιστεί με τέσσερις οδηγούς, οι οποίοι θα είναι οι Sebastien Ogier, Elfyn Evans, Takamoto Katsuta και Kalle Rovanpera. Η M-Sport Ford επέλεξε τον Teemu Suninen να συμμετάσχει με το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας και τον Gus Greensmith, ο οποίος είναι ο #1 οδηγός της τη φετινή σεζόν. Ο Craig Breen θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για φέτος με τα χρώματα της Hyundai Motorsport και θα πλαισιώσει τους Ott Tanak και Thierry Neuville. Επίσης, ο Oliver Solberg θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με το Hyundai i20 Coupe WRC της 2C Competition έχοντας ως ομόσταβλό του τον Pierre-Louis Loubet. Τέλος, οι Janne Tuohino και Lorenzo Bertelli θα αγωνιστούν ως ιδιώτες με το Ford Fiesta WRC. 

Όσον αφορά το WRC2, οι συμμετοχές είναι δέκα, με τους Martin Prokop και Adrien Fourmax να κάθονται πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta MII R5. Ο Sean Johnston θα κάνει την εμφάνισή του με το Citroen C3 R5 της Sainteloc Racing, ενώ οι Jari Huttunen και Ole Christian Veiby με το Hyundai NG i20 R5. O Esapekka Lappi θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Volkswagen Polo GTI R5 της Movisport έχοντας ως ομόσταβλό του τον Nikolay Gryazin. Με αυτοκίνητο της Volkswagen, επίσης, θα αγωνιστεί ο Georg Linnamae. Τέλος, η Toksport WRT θα πάρει μέρος με τους Andreas Mikkelsen και Marco Bulacia, οι οποίοι θα οδηγήσουν το Skoda Fabia EVO R5.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές για το Arctic Rally Φινλανδίας:


Post a Comment

Previous Post Next Post