Καταστροφικό το δεύτερο πέρασμα του Arctic Rally Φινλανδίας για τον Evans



Ο Elfyn Evans πιστεύει πως το δεύτερο πέρασμα των ειδικών διαδρομών του Arctic Rally Φινλανδίας δεν ήταν το ιδανικό για τον ίδιο και δεν ήταν σε θέση να παλέψει για μια καλύτερη θέση εξαιτίας αυτού κάνοντας παράπονα για τις δοκιμές.


Ο Ουαλός οδηγός τερμάτισε στην πέμπτη θέση πίσω από τον Craig Breen και δεν ήταν σε θέση να πετύχει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς έχανε πολύ χρόνο στο δεύτερο loop σε σχέση με τους ανταγωνιστές του λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν.


"Ήταν απαίσιο", δήλωσε ο Evans.


"Το πρώτο πέρασμα ήταν εντάξει και ήμουν σε θέση να έχω πολύ καλή ταχύτητα.


"Ένιωσα ότι θα μπορούσα να είμαι γρήγορος όπως οι άλλοι στο πρώτο πέρασμα κατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών όταν οι συνθήκες ήταν φρέσκες.


"Αλλά όταν οι εσοχές στο δρόμο ήταν εκεί στο δεύτερο πέρασμα δυσκολεύτηκα, ίσως περισσότερο από τους άλλους οδηγούς της Toyota.


"Δεν ήταν η εμφάνιση που ήρθαμε να κάνουμε.


"Υπάρχουν φορές όπου μπορούσαμε να είμαστε πολύ γρήγοροι, αλλά δυστυχώς πουθενά αρκετά σταθεροί για να ανταγωνιστώ για τις άλλες κορυφαίες θέσεις.


"Πάντα έμοιαζε να είναι το δεύτερο πέρασμα που δυσκολευόμασταν περισσότερο, οπότε χρειάζεται να κάτσουμε κάτω και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το λόγο.


"Το να δοκιμάζεις στους -30 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια το να έρχεσαι για να αγωνιστείς με πιο θερμό καιρό ίσως δεν ήταν το ιδανικό, αλλά τι μπορείς να κάνεις;


"Δεν μπορείς να προβλέψεις αυτά τα πράγματα.


"Θα μπορούσαμε να έχουμε έρθει εδώ στον αγώνα και να είχαμε τις ίδιες συνθήκες με τις δοκιμές και τα πάντα θα ήταν τέλεια".

Post a Comment

Previous Post Next Post