Μεγαλύτερες προσδοκίες είχε ο Katsuta από το Arctic Rally ΦινλανδίαςO Takamoto Katsuta προσδοκούσε πριν την έναρξη του Arctic Rally Φινλανδίας να δείξει κάτι περισσότερο όσον αφορά την εμφάνισή του και εξηγεί πού έχανε χρόνο στον αγώνα αυτό εστιάζοντας να βελτιωθεί στο μέλλον, με σκοπό να νικήσει ή να τερματίσει στο βάθρο.


Ο Ιάπωνας οδηγός τερμάτισε στην έκτη θέση στο δεύτερο αγώνα της σεζόν με το Toyota Yaris WRC εκμεταλλευόμενος το λάθος που έκανε ο Oliver Solberg στην Powerstage, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του θα κάνει πλήρες πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα της Toyota.


"Είμαι χαρούμενος με αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελα να δείξω κάτι περισσότερο και ήλπιζα για μια καλύτερη θέση πριν τον αγώνα", δήλωσε ο Katsuta.


"Απήλαυσα πολύ τις ειδικές διαδρομές και σε κάποια splits ήμουν γρηγορότερος, ενώ σε άλλα ήμουν πολύ προσεκτικός και έχανα πολύ χρόνο.


"Όταν οι συνθήκες ήταν σταθερές ένιωθα πολύ σίγουρος, αλλά όταν έλιωνε το χιόνι ή όταν υπήρχαν ράγες στο δρόμο έπρεπε να βελτιώσω την οδήγησή μου.


"Πραγματικά χρειάζεται να εστιάσω σε αυτό και να βελτιωθώ αν θέλω να ανέβω στο βάθρο ή να νικήσω αγώνες.


"Ακόμα έχω πολλά να μάθω κι έχω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο από πριν".

Post a Comment

Previous Post Next Post