Ogier - Δε μετανιώνω που πίεσα στο Arctic Rally Φινλανδίας



O Sebastien Ogier δε μετανιώνει που πήρε το ρίσκο να πιέσει στο Arctic Rally Φινλανδίας και πιστεύει πως έκανε το καλύτερο που μπορούσε λαμβάνοντας υπόψιν του το χρόνο που έχασε την Παρασκευή.


Ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε εκτός δεκάδας στο δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν μετά την έξοδο που είχε στην SS8, όπου κόλλησε στο χιόνι, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής 20 λεπτά αργότερα, ενώ από τον αγώνα αυτό αποκόμισε μόνο έναν βαθμό, ο οποίος προήλθε από την Powerstage, καθώς έγραψε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο.


Μέχρι την όγδοη ειδική διαδρομή του αγώνα, πάλευε για την έκτη θέση με τους Takamoto Katsuta και Oliver Solberg και δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της σειράς εκκίνησης που είχε στο δρόμο, καθώς την Παρασκευή ήταν εκείνος που άνοιγε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο και να βρίσκεται στην ένατη θέση. 


"Όταν χάνεις 40 δευτερόλεπτα αμέσως το βράδυ της Παρασκευής, επρόκειτο πάντα να ήταν δύσκολο", δήλωσε ο Ogier.


"Όταν η θερμοκρασία έγινε θερμότερη, ήταν φυσιολογικό, όπως συνήθιζε να είναι στη Σουηδία το να είσαι πρώτος στο δρόμο.


"Ήμουν στην έκτη θέση και γνώριζα πως έπρεπε να πάρω το ρίσκο να προσπαθήσω να πάρω περισσότερους βαθμούς από το τριήμερο.


"Μπορώ να πω πως δεν είμαι τόσο απογοητευμένος, δε μετανιώνω που πίεσα και που προσπάθησα.


"Έκανα τα πάντα που μπορούσα και ένιωθα πως οδηγούσα καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήταν απλά ένα μικρό λάθος στην τελευταία στροφή της ειδικής διαδρομής.


"Τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα στην Κροατία.


"Δε γνωρίζω πολλά για αυτόν ακόμα, αλλά ανυπομονώ".

Post a Comment

Previous Post Next Post