Οι συμμετοχές του Rally Πορτογαλίας 2021Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Πορτογαλίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 81.

Για τις συμμετοχές του WRC, η Toyota Gazoo Racing WRT θα αγωνιστεί με τους Sebastien Ogier, Kalle Rovanpera, Elfyn Evans και Takamoto Katsuta. Ο Adrien Fourmaux θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά με το Ford Fiesta WRC της M-Sport Ford έχοντας ως ομόσταβλό του τον Gus Greensmith. Τέλος, η Hyundai Motorsport επέλεξε τον Dani Sordo να πλαισιώσει τους Ott Tanak και Thierry Neuville, με τον Pierre-Louis Loubet να αγωνίζεται με το Hyundai i20 Coupe WRC της ιδιωτικής ομάδας 2C Competition.

Όσον αφορά το WRC2, οι συμμετοχές είναι 12, με τους Andreas Mikkelsen και Marco Bulacia να αγωνίζονται με το Skoda Fabia evo R5 της Toksport WRT. Ο Mads Ostberg θα προσπαθήσει να νικήσει για δεύτερη φορά φέτος στην κατηγορία WRC2 οδηγώντας το Citroen C3 R5 της TRT World Rally Team. H Movisport επέλεξε να πάρει μέρος με τους Esapekka Lappi και Nikolay Gryazin, οι οποίοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Volkswagen Polo GTI R5, ενώ με το ίδιο αυτοκίνητο θα αγωνιστεί ιδιωτικά ο Georg Linnamae. Επίσης, οι Teemu Suninen, Tom Kristensson και Martin Prokop θα εκπροσωπήσουν την M-Sport Ford, ενώ οι Ole Christian Veiby και Oliver Solberg την Hyundai Motorsport N. Τέλος, ο Eric Camilli θα οδηγήσει ένα Citroen C3 R5, το οποίο ανήκει στην ιδιωτική ομάδα Sports&You. 

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του αγώνα:
Post a Comment

Previous Post Next Post