Βλέψεις για βάθρο έχει ο Katsuta



O Takamoto Katsuta έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει ένα βάθρο τη φετινή σεζόν ύστερα από την εμφάνισή του στο Rally Κροατίας έχοντας αλλάξει πλέον την προσέγγιση που έχει στους αγώνες.


Ο Ιάπωνας οδηγός τερμάτισε στην έκτη θέση του Rally Κροατίας και έγραψε δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές χωρίς όμως να γνωρίζει πώς συνέβη κάτι τέτοιο.


"Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος ακόμα γιατί ήμουν τόσο γρήγορος σε αυτή την ειδική διαδρομή, αλλά τουλάχιστον δεν είχα καμία στιγμή", δήλωσε ο Katsuta.


"Δεν πήρα κανένα ρίσκο -ο ρυθμός ήταν απλά πολύ καλός και μπορούσε να εμπιστευτώ τις σημειώσεις 100% χωρίς κανένα δισταγμό.


"Είναι κάπως καλή αρχή για τη σεζόν και φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που χρειάζεται να μάθω και να βελτιώσω, αλλά αυτό είναι πολύ θετικό, επειδή μου δίνει περισσότερη ιδέα γιατί ήμουν ταχύτερος.


"Πριν, πάντα κοιτούσα το λόγο που έχανα χρόνο και πού τον χάνω, αλλά τώρα μπορώ να συγκρίνω γιατί ήμουν ταχύτερος και να το βρω με τους μηχανικούς.


"Αυτή τη σεζόν κατά κάποιο λόγο, ειδικά στη Φινλανδία ή στην Εσθονία όπου έχω πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση -αυτοί είναι οι αγώνα όπου θα ήθελα να προσπαθήσω και να ασκήσω μεγάλη πίεση για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα και ένα βάθρο.


"Έχω πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα γίνονται όλο και μικρότερα με κάθε αγώνα.


"Οπωσδήποτε είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά φυσικά μπορείς εύκολα να χάσεις την αυτοπεποίθηση αν έχεις ένα μεγάλο ατύχημα.


"Απλά πρέπει να εστιάσω στη δουλειά μου και να κάνω βήμα-βήμα στο επίπεδο μου".

Post a Comment

Previous Post Next Post