Χρηματικό πρόστιμο στον Ogier μετά το Rally Κροατίας



Οι αγωνοδίκες του Rally Κροατίας επέβαλαν χρηματική ποινή στον Sebastien Ogier για παράβαση κανονισμών, με το χρηματικό ποσό να αγγίζει τα 7.000 ευρώ.


Ο Γάλλος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο με διερχόμενο αυτοκίνητο όταν κατευθυνόταν προς τη γραμμή εκκίνησης της SS17 και αυτό το ατύχημα έκανε σοβαρή ζημιά στην πόρτα του συνοδηγού και στη μπροστινή αεροδυναμική, με αποτέλεσμα να χάνει κάποιο χρόνο.


Ωστόσο, για το συμβάν αυτό καλείται να πληρώσει το ποσό των 5.000 ευρώ και πήρε προειδοποίηση πως αν συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον, θα αποκλειστεί από αγώνα. Η ποινή αυτή τού επιβλήθηκε, καθώς ενώ ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο για να καταγράψει το ατύχημα ο Ogier έφυγε από το σημείο αυτό, με σκοπό να φτάσει εγκαίρως στην SS17.


Μάλιστα, δήλωσαν στον αστυνομικό πως δε μιλούν καλά αγγλικά για να συμπληρώσουν τα έγγραφα και κάλεσαν άνθρωπο από την ομάδα, με σκοπό να συμπληρώσει τα έγγραφα, αλλά το οδηγικό πλήρωμα είχε φύγει.


Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο Ogier, έφυγαν από το service park και ήθελαν να ελέγξουν κάτι στο αυτοκίνητο πριν φτάσουν στην ειδική διαδρομή, οπότε όταν είδαν ένα άνοιγμα που είχε μια στάση λεωφορείου, αποφάσισαν να κάνουν στην άκρη για να τσεκάρουν αυτό που ήθελαν χωρίς όμως να δουν το διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν και έτσι συγκρούστηκαν.


Τέλος, δέχθηκε πρόστιμο αξίας 2.000 ευρώ, επειδή πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι θέλοντας να σταματήσει στη στάση λεωφορείου, με σκοπό να ελέγξει κάτι στο αυτοκίνητο του και αυτή ήταν η αίτια σύγκρουσής του με το άλλο αυτοκίνητο. 


Δείτε παρακάτω τα δελτία τύπου: 





Post a Comment

Previous Post Next Post