Εκ νέου αλλαγή συνοδηγού για τον Greensmith ενόψει του Rally ΣαρδηνίαςO Gus Greensmith θα έχει νέο συνοδηγό μόνο για τον αγώνα της Σαρδηνίας, με τον Chris Patterson να απουσιάζει από τον αγώνα για προσωπικούς λόγους.


Ο Stuart Loudon θα είναι ο αντικαταστάτης του Patterson στο Rally Σαρδηνίας της επόμενης εβδομάδας, με τον όποιο έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν ο Greensmith.


Οι δύο τους είχαν πάρει μέρος στο Rally Γερμανίας του 2018 με το Ford Fiesta R5 της M-Sport Ford, όπου ο Stuart είχε αντικαταστήσει τον Craig Parry. 


Τέλος, ο Patterson θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στο Safari Rally, το οποίο θα γίνει stiw 24-27 Ιουνίου.


"Ο Chris δε μπορεί να παρευρεθεί για προσωπικούς λόγους, αλλά έχω αγωνιστεί με τον Stuart στο παρελθόν στη Γερμανία", δήλωσε ο Greensmith.


"Είχαμε πετύχει κάποιους κερδισμένους χρόνους, οπότε προφανώς είμαστε πολύ άνετοι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί.


"Η Πορτογαλία ήταν απλά για να πάω εκεί που μπορώ να είμαι και ελπίζω για περισσότερα στη Σαρδηνία.


"Αν και είναι περισσότερο τεχνικά, η Σαρδηνία είναι αρκετά παρόμοια με την Πορτογαλία, όπου θα εκκινήσουμε τον αγώνα με το set-up που τερματίσαμε στην Πορτογαλία, το οποίο δούλεψε καλά.


"Γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια πως το αυτοκίνητο μπορεί να είναι γρήγορο και τόσο ο Teemu όσο κι εγώ μπορούμε να υπολογίζουμε στις καλές θέσεις εκκίνησης της πρώτης ημέρας.


"Δεν είχα πολλή τύχη σε αυτόν τον αγώνα, οπότε ελπίζω με πολλή τύχη για τον τρίτο χρόνο".

Post a Comment

Previous Post Next Post