Επιθυμεί να παραμείνει στην Toyota O Ogier μετά την απόσυρσή του από το WRC



O Sebastien Ogier θέλει να παραμείνει στο δυναμικό της Toyota μετά την απόσυρσή του από το WRC στο τέλος του 2021 έχοντας ως όνειρο να αγωνιστεί στο Le Mans κι αφήνοντας ανοικτή την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε ορισμένους αγώνες του WRC.


Ο Γάλλος οδηγός είχε ανακοινώσει τη συνταξιοδότησή του από το WRC στα τέλη του 2021 και, σύμφωνα με φήμες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τον ίδιο να συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στην Toyota με συγκεκριμένο πρόγραμμα αγώνων και να μοιράζεται το τρίτο αυτοκίνητο με τον Esapekka Lappi.


"Σχετικά με τα rally, είναι αλήθεια ότι δεν κλείνω την πόρτα να κάνω ακόμα κάποιους αγώνες ίσως, αλλά μέχρι στιγμής το όνο που είπα ήταν ότι θα βρισκόμουν στο Μόντε Κάρλο", δήλωσε ο Ogier όταν ρωτήθηκε από το Motorsport.com αν σκέφτεται για το μέλλον του.


"Οπότε για περισσότερους αγώνες, οπωσδήποτε πρέπει να το συζητήσουμε με την ομάδα κάποια στιγμή για να δούμε ποια είναι η στρατηγική για το μέλλον και ποια είναι η στρατηγική για το οδηγικό line-up και πώς θα μπορούσα να ενσωματωθώ σε αυτό.


"Το όνειρό μου είναι να μείνω στην Toyota -αλλά θέλω να κάνω το Le Mans όπως γνωρίζεις.


"Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να αναφέρω σχετικά με τις διαπραγματεύσεις προς στιγμή.


"Αυτή η συζήτηση μόλις ξεκίνησε, αλλά ήμασταν πολύ εστιασμένοι στη φετινή χρονιά, αλλά η επιθυμία μου είναι να μείνω με την ομάδα.


"Συχνά αναφέρω ότι θα μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να πάω σε αγώνες πίστας και να συμμετάσχω στο Le Mans.


"Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι εφικτό ακόμα ή όχι και από την επόμενη ήδη χρονιά ή όχι, αλλά είναι κάτι που θα επιθυμούσα".

Post a Comment

Previous Post Next Post