Καμία αλλαγή από την FIA στους κανονισμούς για τη συμμετοχή των ομάδων του WRC σε εθνικούς αγώνες



Ο επικεφαλής της FIA στο τμήμα των rally, Yves Matton, προανήγγειλε πως δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς σχετικά με τη συμμετοχή των ομάδων του WRC σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων ευχαριστώντας την Hyundai για την προώθηση του WRC σε άλλες χώρες.


Η Hyundai Motorsport είναι η μοναδική ομάδα του WRC, η οποία έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχει σε εθνικούς αγώνες με το αυτοκίνητό της προδιαγραφών WRC, με σκοπό οι οδηγοί της να προετοιμαστούν όσο καλύτερα για τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και να γράψουν περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός από τις δοκιμές.


"Θέλω να ευχαριστήσω την Hyundai που προωθεί το WRC σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Matton.


"Είμαι υπέρ αυτού.


"Μπορώ να πω πως είναι μόνο θετικό για το WRC να έχει αυτού του υψηλού επιπέδου αυτοκίνητα και οδηγούς να αγωνίζονται σε τέτοιους μικρούς αγώνες του κόσμου και να δείχνουν τι είναι το WRC.


"Πιστεύω πως οι άλλες ομάδες, αν έχουν το κίνητρο να το κάνουν κι αν οι οδηγοί τους έχουν το ίδιο κίνητρο όπως οι οδηγοί της Hyundai, τότε είναι σε θέση να το κάνουν -σίγουρα δεν είναι κάτι που θα περιορίσουμε ή θα αλλάξουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post