Θέλει να συνεχίσει με τους ίδιους οδηγούς το 2022 η Toyota, σύμφωνα με τον Latvala



O αγωνιστικός διευθυντής της Toyota Gazoo Racing WRT, Jari-Matti Latvala, σκοπεύει να διατηρήσει το τωρινό line-up της ομάδας του για την επόμενη χρονιά, με τα συμβόλαια των τριών οδηγών να λήγουν στο τέλος του 2021.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sebastien Ogier αναμένεται να αγωνιστεί με το Toyota Yaris WRC στο Rallye Μόντε Κάρλο του 2022 και ο Latvala θα επιχειρήσει να τον πείσει να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην Toyota και κατά συνέπεια στο WRC, αφού ο πρώτος είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί από το WRC στο τέλος της φετινής σεζόν.


Ο Kalle Rovanpera είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ιαπωνική ομάδα για το 2022, ενώ η Toyota θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Elfyn Evans για το 2022, το οποίο λήγει φέτος και υπάρχει η πιθανότητα να είναι ο #1 οδηγός την επόμενη σεζόν αν ο Ogier τελικά αποχωρήσει από το WRC.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τα φινλανδικά μέσα, οι Evans και Rovanpera αναμένεται να συνεχίσουν με την Toyota το 2022, με τους Esapekka Lappi και Sebastien Ogier να μοιράζονται το τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας.


"Έχουμε ένα πραγματικά καλό line-up και δουλεύουμε πραγματικά σκληρά να το διατηρήσουμε για το μέλλον", δήλωσε ο Latvala.


"Θέλουμε να τον κρατήσουμε.


"Ο Elfyn είναι ένα σπουδαίο απόκτημα για την ομάδα".

Post a Comment

Previous Post Next Post