Επίσημο: Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Tanak και Neuville με την Hyundai



H Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την ανανέωση των συμβολαίων των Ott Tanak και Thierry Neuville με την ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα, τα οποία έληγαν στο τέλος του 2021.


Ο Tanak υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Hyundai στα τέλη του 2019 και άρχισε το πλήρες πρόγραμμα με την ομάδα το 2020, ενώ ο Neuville ανήκει στο δυναμικό της από το 2014 και βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου κατασκευαστών.


"Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα της ομάδας να πετύχει και είμαι σίγουρος ότι ο καθένας θα συνεχίζει να πιέζει στα όρια", δήλωσε ο Tanak.


"Μπαίνουμε σε μια καινούρια εποχή του WRC, καθώς μεταβαίνουμε στους υβριδικούς κανονισμούς και αυτό σημαίνει πως ο καθένας θα ξεκινήσει από το μηδέν.


"Η Hyundai Motorsport έχει τεράστια γνώση και εμπειρία από τις υβριδικές και ηλεκτρικές τεχνολογίες, το οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο όταν ξεκινήσουμε να εξελίσσουμε το νέο αυτοκίνητο Rally1.


"Είμαι πραγματικά χαρούμενος να υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο με την Hyundai Motorsport από το 2022.


"Από το 2020, έχουμε μοιραστεί κάποιες ξεχωριστές στιγμές μαζί, καθώς επίσης δουλεύουμε σε κάποιες πιο δύσκολες στιγμές.


"Ανυπομονώ για τη νέα εποχή του WRC, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε φέτος -φροντίζοντας να φύγουμε από την τρέχουσα γενιά αυτοκινήτων του WRC με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


Από την πλευρά του ο Neuville δήλωσε: "Η πρόθεσή μου ήταν να συνεχίσω την περιπέτειά μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με την Hyundai Motorsport και είμαι χαρούμενος που υπογράφω ένα πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα, η οποία έγινε η δεύτερη οικογένειά μου.


"Εκτός από το γεγονός ότι νιώθω πραγματικά καλά μαζί τους, η αποφασιστικότητά τους και ο στόχος τους για νίκες με έπεισαν να ακολουθήσω το φανταστικό ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί περισσότερο από επτά χρόνια πριν.


"Η προσέγγισή της και η φιλοδοξία της στις νέες προκλήσεις που έρχονται την επόμενη χρονιά με τους νέους υβριδικούς κανονισμούς του WRC είναι επίσης πολλά υποσχόμενες.


"Αγαπώ το rallying και δεν είμαι έτοιμος να σταματήσω!


"Το ονειρευόμουν αυτό από τότε που ήμουν παιδί και χάριν στην Hyundai και στο δυνατό μου κίνητρο, στην αφοσίωση και στην αποφασιστικότητα, θα συνεχίσω να δίνω το μέγιστο!"

Post a Comment

Previous Post Next Post