Καμία αλλαγή στην προσέγγιση της Hyundai για τους επόμενους αγώνες, σύμφωνα με τον Adamo



O Andrea Adamo υποστηρίζει την τακτική που έχει ακολουθήσει η Hyundai Motorsport στους προηγούμενους αγώνες και δεν πρόκειται να την αλλάξει για το υπόλοιπο της σεζόν δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του.


Η κορεάτικη ομάδα έχασε δύο σίγουρες νίκες στους αγώνες της Πορτογαλίας και Σαρδηνίας, αφού ο Ott Tanak βρισκόταν με διαφορά στην πρώτη θέση και στους δύο αγώνες, και πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αφού είχε δύο εγκαταλείψεις σε κάθε αγώνα.


Στον αγώνα της Πορτογαλίας, οι Ott Tanak και Thierry Neuville αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν και να εκκινήσουν με τους κανονισμούς του Rally2, αφού είχαν σπάσει την πίσω ανάρτηση του i20 Coupe WRC, με τον πρώτο να εγκαταλείπει για τον ίδιο ακριβώς λόγο και στον αγώνα της Σαρδηνίας.


Τέλος, ο Dani Sordo αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στη Σαρδηνία, καθώς πέρασε πάνω από μια πέτρα, με αποτέλεσμα να σπάσει το ψαλίδι της δεξιάς πίσω ανάρτησης και στη συνέχεια να ρολάρει το αυτοκίνητο.


"Αν θα κάναμε κάτι διαφορετικό, αυτό σημαίνει ότι κάναμε κάποιο λάθος στην προετοιμασία μας για τον αγώνα στην Ιταλία", δήλωσε ο Adamo όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε ή αν θα έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό στο Rally Σαρδηνίας.


"Δεν πιστεύω πως κάναμε κάποιο λάθος στην προετοιμασία μας για τον αγώνα, επειδή στην Πορτογαλία ήμασταν μπροστά, στη Σαρδηνία ήμασταν μπροστά.


"Δε βλέπω γιατί έπρεπε να αλλάξουμε κάτι, δε βλέπω κάποιο ξεκάθαρο λάθος που έκανε κάποιος εκεί.


"Μπορώ να καταλάβω το ρόλο σου: πρέπει να δημιουργήσεις ιστορίας, αλλά απόψε πραγματικά δε βλέπω ιστορίες να δημιουργούνται.


"Η εικόνα είναι αρκετά ξεκάθαρη: δεν πιστεύω στην τύχη ή στην ατυχία, αλλά όταν έχεις έναν οδηγό [Dani Sordo] που βρίσκεται εκεί, ρόλαρε το αυτοκίνητο και έχεις έναν άλλο [Ott Tanak] που πέρασε πάνω από μια πέτρα που βρέθηκε στο δρόμο του, επειδή κάποιος από τους προπορευόμενους τη μετακίνησε...


"Δεν μπορώ να πάω μπροστά στον οδηγό μου και να κάνω έναν από την ομάδα να καθαρίζει το δρόμο.


"Πιστεύω πως σε αυτή τη στιγμή, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πανικοβληθούμε, να κλαίμε και να ζητάμε αγκαλιές.


"Πρέπει να καταλάβεις ότι αν υπάρχει κάτι που ίσως μπορεί να γίνει είναι να είμαστε καλύτεροι ή να κατανοήσουμε την προετοιμασία για το Safari.


"Υπάρχουν τέτοιου είδους πράγματα που πρέπει να κάνεις τώρα.


"Το κοιτάμε τι έγινε πριν δεν το έχουμε κάνει ποτέ και δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποί μου ούτε εγώ ότι θα το κάνουμε αυτό σήμερα.


"Δεν χρειάζεται να ξαναστήσω την ομάδα μου, δεν πήγαν ποτέ πουθενά και δε χρειάζεται να δώσω στην ομάδα μου την αυτοπεποίθηση πάλι.


"Ποτέ δεν έχασαν αυτοπεποίθηση".

Post a Comment

Previous Post Next Post