Οι συμμετοχές του Rally Εσθονίας 2021Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Εσθονίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 49.


Για τις συμμετοχές του WRC, η Toyota θα αγωνιστεί με τους οδηγούς που έχει επιλέξει από την αρχή της σεζόν, δηλαδή με τους Sebastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera και Takamoto Katsuta. O Teemu Suninen επιστρέφει πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta WRC για να πλαισιώσει τον Gus Greensmit. Μετά από απουσία τριών αγώνων, ο Craig Breen θα κάνει την επανεμφάνισή του σε αυτόν τον αγώνα έχοντας ως teammates τους Thierry Neuville και Ott Tanak. Τέλος, ο Pierre-Louis Loubet θα πάρει μέρος με το Hyundai i20 Coupe WRC της ιδιωτικής ομάδας 2C Competition μετά από απουσία ενός αγώνα, αφού στο Safari Rally Κένυας ο Oliver Solberg πήρε τη θέση του.


Όσον αφορά τις συμμετοχές στην κατηγορία WRC2, o Andreas Mikkelsen θα αγωνιστεί με το Skoda Fabia evo R5 ενάντια στον Mads Ostberg με Citroen C3 R5 έχοντας ο πρώτος ως ομόσταβλό του τον Marco Bulacia.Με αυτοκίνητο Citreon θα αγωνιστεί επίσης ο Sean Johnston, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Sainteloc Junior Team. O Adrien Fourmaux θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta MKII R5 ύστερα από την πετυχημένη εμφάνισή του στη μεγάλη κατηγορία στο Safari Rally Κένυας, με τον Tom Kristersson να είναι ο ομόσταβλός του. Με Volkswagen Polo GTI R5 θα αγωνιστούν οι Nikolay Gryazin και Georg Linnamae. Τέλος, η Hyundai Motorsport επέλεξε να εκπροσωπηθεί στον αγώνα αυτό από τους Jari Huttunen και Oliver Solberg. 


Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του αγώνα:Post a Comment

Previous Post Next Post