Rally Σαρδηνίας - Shakedown: Μακράν ταχύτερος ο Neuville, πρόβλημα για τον Rovanpera


Μετά το τέλος του Shakedown του Rally Σαρδηνίας, ο Thierry Neuville ήταν ο ταχύτερος οδηγός από όλους, με τους Ott Tanak και Teemu Suninen να ακολουθούν.


O Thierry Neuville σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο Shakedown του Rally Σαρδηνίας βελτιώνοντας το χρόνο του στο τέταρτο πέρασμά του από εκεί.


Ο Ott Tanak έγραψε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στο Shakedown αφήνοντας πίσω του τον Teemu Suninen για ένα δέκατο του δευτερολέπτου.


O Sebastien Ogier είναι στην τέταρτη θέση όντας αργότερος από τον Suninen δύο δέκατα του δευτερολέπτου.


Ο Dani Sordo είναι πέμπτος στους χρόνους του SD αφήνοντας πίσω του τον Elfyn Evans για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου.


Ο Kalle Rovanpera έγραψε τον έβδομο ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο πέρασμά του, ενώ στο τρίτο πέρασμά του έχασε αρκετό χρόνο υποδεικνύοντας ότι μάλλον αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν εκκίνησε στην ώρα του στο Shakedown, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα υδραυλικής υποβοήθησης του τιμονιού του και έπρεπε να επιστρέψει στο Service Park, όπου οι μηχανικοί της Toyota επιδιόρθωσαν αυτό το πρόβλημα και πήρε τελικά εκκίνηση στο Shakedown. 


Πίσω του βρίσκεται ο Gus Greensmith για τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου, ο οποίος βελτίωσε το χρόνο του στο τέταρτο πέρασμα.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Pierre-Louis Loubet και Takamoto Katsuta, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο στο τρίτο πέρασμα του από το Shakedown αντιμετωπίζοντας μάλλον κάποιο πρόβλημα.


Όλοι οι οδηγοί του WRC επέλεξαν να πάρουν μαζί τους έξι σκληρά ελαστικά για το Shakedown εκτός από τον Gus Greensmith, ο οποίος πήρε μαζί του πέντε σκληρά ελαστικά.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown:




Post a Comment

Previous Post Next Post