Χρηματικό πρόστιμο για τον Ostberg μετά το Rally Σαρδηνίας λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς



Οι αγωνοδίκες του Rally Σαρδηνίας επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο αξίας 1.000 ευρώ στον Mads Ostberg μετά την ολοκλήρωση του Rally Σαρδηνίας, ενώ κινδυνεύει με αφαίρεση 25 βαθμών από το πρωτάθλημα αν επαναληφθεί το συγκεκριμένο γεγονός.


Ο Νορβηγός οδηγός είχε ένα δύσκολο τριήμερο στη Σαρδηνία, καθώς το Σάββατο αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του Citroen C3 R5 όταν έσπασε το σωληνάκι των φρένων, ενώ δέχθηκε ένα λεπτό ποινή εκείνη την ημέρα εξαιτίας του γεγονότος ότι άργησε να πάει στο Service Park έξι λεπτά έχοντας πρόβλημα με το σύστημα υποβοήθησης.

Την τελευταία ημέρα του Rally Σαρδηνίας, έπαθε κλατάρισμα στην SS18, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον Ostberg, ο οποίος μετά από αυτό έπεσε στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας WRC2 χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια του.


Αυτή η ενόχληση εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μετά το τέλος της SS18, όπου ο Ostberg έβριζε συνεχώς, με τους ιθύνοντες να του επιβάλουν τέτοια ποινή, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι θετικό αντίκτυπο για το άθλημα.


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των ιθυνόντων:




Post a Comment

Previous Post Next Post