O Mikkelsen για το ατύχημα που είχε στην SS4 του Rally Σαρδηνίας



O Andreas Mikkelsen αφηγείται το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του ατυχήματος που είχε στην τέταρτη ειδική διαδρομή του Rally Σαρδηνίας χωρίς να γνωρίζει το λόγο που έγινε αυτό.


Ο Νορβηγός οδηγός είχε ατύχημα στην SS4 του Rally Σαρδηνίας, όπου το αυτοκίνητό του ρόλαρε όταν έκοψε μια αριστερή στροφή.


Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι τη γραμμή τερματισμού χάριν στους θεατές, οι οποίοι επανάφεραν το Skoda Fabia evo R5 στο δρόμο, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει μετά το τέλος της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής για λόγους ασφαλείας, αφού υπήρχε εκτεταμένη ζημιά στα rollcage που βρίσκονται στην οροφή του αυτοκινήτου.


"Ήταν μια αριστερή στροφή αμέσως μετά την έναρξη", δήλωσε ο Mikkelsen.


"Έκοψα τη στροφή όπως στο πρώτο πέρασμα, αλλά τότε ξαφνικά το αυτοκίνητο πήγε αριστερά στο κόψιμο, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν χτύπησα κάτι.


"Δεν ένιωθα κάτι στο τιμόνι, οπότε ήμουν σίγουρος ότι κάτι έσπασε, αλλά μετά ρολάραμε και το αυτοκίνητο ήταν στην πραγματικότητα ανάποδα, οπότε το σπρώξαμε για να το επαναφέρουμε και συνεχίσαμε να οδηγούμε.


"Αλλά στο τέλος το rollcage είχε τη ζημιά και ήμασταν αναγκασμένοι να εγκαταλείψουμε εξαιτίας αυτού.


"Στον WRC2, μπορείς να διαγράψεις έναν αγώνα, οπότε αυτός θα πρέπει να είναι και μας βάζει υπό πίεση για τους εναπομείναντες αγώνες να μην έχουμε περισσότερα συμβάντα.


"Επομένως, δεν είναι πραγματικά το καλύτερο.


"Είναι αλλόκοτο, διότι πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη.


"Θα πρέπει να το ερευνήσουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post