Ζητά ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο ο Greensmith από την M-Sport Ford



O Gus Greensmith ζητά από την M-Sport Ford να λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας του Ford Fiesta WRC λαμβάνοντας υπόψιν του τα προβλήματα που αντιμετώπισε με αυτό στους τρεις τελευταίους αγώνες.


Ο Βρετανός οδηγός τερμάτισε στον αγώνα της Σαρδηνίας εκτός δεκάδας, αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο δεύτερο σκέλος της πρώτης ημέρας μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με το διαφορικό.


Συγκεκριμένα, εκκίνησε με launch control στην όγδοη ειδική διαδρομή του αγώνα και μετά από λίγα μέτρα ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος, ο οποίος προερχόταν από το διαφορικό, και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.


Στο Rally Κροατίας, ο ίδιος αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα στην SS17, ενώ στην αμέσως επόμενη ειδική διαδρομή έχασε την υδραυλική πίεση, με αποτέλεσμα να αλλάζει χειροκίνητα τις ταχύτητες και όχι από το paddle shift.


Τέλος, στον αγώνα της Πορτογαλίας είχε πρόβλημα με το πεντάλ του γκαζιού στην SS13, καθώς αυτό δεν ανταποκρινόταν όταν το πάταγε και υποπτευόταν ότι ίσως έχασε την υδραυλική πίεση.


"Ήμουν χαρούμενος με τη δουλειά που έκανα με τους μηχανικούς για να βελτιώσουμε κάπως το αυτοκίνητο και τότε έγινε σαφές κατά τη διάρκεια του τριημέρου, καθώς πηγαίναμε ολοένα και πιο γρήγορα", δήλωσε ο Greensmith.


"Και μετά την Κυριακή η ταχύτητα ήταν καλή.


"Αλλά η αξιοπιστία γίνεται ένα θέμα τώρα.


"Είναι τρεις αγώνες στη σειρά όπου είχα έναν αγώνα, ο οποίος καταστράφηκε από τεχνικό πρόβλημα που δεν ευθύνομαι εγώ, για αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε τώρα.


"Το καθένα ήταν από ένα διαφορετικό τεχνικό πρόβλημα.


"Στην Κροατία, ήταν τα υδραυλικά.


"Την Παρασκευή, ήταν το διαφορικό και μετά είχαμε αυτό το επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, το οποίο φαινόταν να εμφανίζεται κάθε μέρα και το Σάββατο με άφησε εκτός για τα καλά.


"Δεν γνωρίζω.


"Ελπίζω, επειδή δεν θέλω να πάρω στην Κένυα και απλά να οδηγώ για να διαχειρίζομαι προβλήματα.


"Θέλουμε να πάμε εκεί και να αγωνιστούμε".


Τέλος, ο ίδιος απάντησε όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το επαναλαμβανόμενο πρόβλημα: "Πιστεύω πως θα μπω σε μπελάδες αν πω.


"Ίσως να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.


"Όπως είπα, το αυτοκίνητο δεν είναι ευθύνη μου, η οδήγηση είναι.


"Επομένως, απλά εστιάζω στο να κάνω το καλύτερο που μπορώ στην κατάσταση που αντιμετωπίσαμε.


"Νιώθω σαν να έκανα καλή δουλειά κάνοντας αυτό το περασμένο τριήμερο".

Post a Comment

Previous Post Next Post