Rally Χιλής - 1η Μέρα - 2ο Loop: «Ιπτάμενος» Tanak



Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του Rally Χιλής, ο Ott Tanak μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά του από τον Sebastien Ogier, με τον Jari-Matti Latvala να ανεβαίνει στην τρίτη θέση.
O Ott Tanak παραμένει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και έχει μεγαλώσει την ψαλίδα από τον δεύτερο Sebastien Ogier στα 22,4 δευτερόλεπτα. Επίσης, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο δύο φορές στις SS4 και SS5.
O Jari-Matti Latvala είναι στην τρίτη θέση και έχασε τη δεύτερη θέση από δικό του λάθος, αφού έσβησε τον κινητήρα του Yaris WRC προς το τέλος της SS5 και μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ταχύτερος στο 3ο και 4ο split της ειδικής αυτής.
Στην τέταρτη θέση έπεσε ο Thierry Neuville, ο οποίος απέχει από τον Latvala μόλις εφτά δέκατα του δευτερολέπτου, ενώ έχει αφήσει πίσω του τον Kris Meeke για 17 δευτερόλεπτα.
O Sebastien Loeb ανέβηκε κατά μία θέση και τώρα βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS6.
Ο Elfyn Evans βρίσκεται στην έβδομη θέση, καθώς έχασε περίπου 19 δευτερόλεπτα στην SS5 εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να βρει πρόσφυση με το αυτοκίνητό του.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Andreas Mikkelsen, Teemu Suninen και Esapekka Lappi.
Ο Mikkelsen έχασε το πίσω μέρος του i20 Coupe WRC στην SS5 και παρολίγον να ρολάρει, ενώ ο Suninen έκανε λάθος στην SS6 σε ένα donut που πραγματοποιούσε.
Δείτε τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS6:

Post a Comment

Previous Post Next Post