Αναβαθμισμένο θα είναι το Hyundai i20 Coupe WRC στο Rally Φινλανδίας



Η Hyundai Motorsport είναι έτοιμη να φέρει αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητό της για τον αγώνα της Φινλανδίας, οι οποίες θα εστιάζουν κυρίως στο αεροδυναμικό πακέτο του μπροστινού μέρους και στις αναρτήσεις.
Είναι γεγονός πως όλοι οι οδηγοί της κορεάτικης ομάδας παραπονιούνται συνεχώς ότι το αυτοκίνητό τους είναι υποστροφικό και δεν έχει καλή σταθερότητα σε πολλούς αγώνες. Ωστόσο, ο αγώνας της Φινλανδίας αποτελεί πραγματικά πονοκέφαλο για τους Κορεάτες, αφού είναι ο μοναδικός αγώνας του calendar που δεν έχουν εξασφαλίσει βάθρο, ενώ οι οδηγοί της Hyundai δυσκολεύονται να γράψουν ανταγωνιστικούς χρόνους στις ειδικές.
Πηγές αναφέρουν πως οι αναβαθμίσεις που θα γίνουν στο μπροστινό προφυλακτήρα του Hyunda i20 Coupe WRC είναι εμπνευσμένες από τα πτερύγια του μπροστινού προφυλακτήρα του Toyota Yaris WRC. Οι αλλαγές αυτές στο αεροδυναμικό πακέτο έχουν ως στόχο να προσφέρουν καλύτερη ισορροπία στις γρήγορες στροφές και έρχονται να προστεθούν στο αυτοκίνητο ακριβώς μετά την τοποθέτηση νέων διαφορικών που είχε γίνει στον αγώνα της Πορτογαλίας.
Εκτός από αυτές τις αλλαγές, η κορεάτικη ομάδα εργάζεται σκληρά πάνω στην ανάρτηση, με σκοπό να την βελτιώσει. Οι άνθρωποι της Hyundai πιστεύουν πως ο συνδυασμός αυτών των τριών αναβαθμίσεων θα λειτουργήσουν μαζί, ώστε να σταματήσει να υπάρχει αυτή η επαναλαμβανόμενη αστάθεια του i20 Coupe WRC.

Post a Comment

Previous Post Next Post