Rally Σαρδηνίας - 3η Μέρα - 1ο Loop: Επίδειξη δύναμης από τον Tanak, λάθος του Ogier



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της τρίτης ημέρας, o Ott Tanak βρέθηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης, με τους Dani Sordo και Teemu Suninen να συμπληρώνουν την τριάδα.
Ο Ott Tanak πέρασε μπροστά μετά την 12η ειδική και σημείωσε τους τρεις ταχύτερους χρόνους και στις τρεις ειδικές. Μάλιστα, στην SS12 έσβησε τον κινητήρα του Yaris WRC και κατάφερε να βγει ο γρηγορότερος οδηγός της ειδικής.
Ο Dani Sordo έπεσε κατά μία θέση και βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ρυθμό με το αυτοκίνητό του, ενώ δεν απειλείται από τον Teemu Suninen.
Ο Elfyn Evans είναι στην τέταρτη θέση και πέρασε τον Andreas Mikkelsen στη γενική κατάταξη, αφού ο τελευταίος χτύπησε σε κράσπεδο στην SS12 και έχασε χρόνο.
O Kris Meeke είναι έκτος και έχει αφήσει πίσω του κατά πολύ τον Thierry Neuville, ο οποίος δυσκολεύτηκε σήμερα.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Εsapekka Lappi, Kalle Rovanpera και Pierre-Louis Loubet.
Εκτός δεκάδας είναι o Sebastien Ogier, ο οποίος αν και θα άνοιγε τις ειδικές σήμερα, ξεκίνησε μετά τον Tanak, με σκοπό να βοηθήσει τους Sordo και Suninen να κάνουν καλύτερο χρόνο από τον Εσθονό. Τέλος, σταμάτησε στην SS11, αφού έσπασε την πίσω αριστερή ανάρτηση του C3 WRC χτυπώντας σε μια πέτρα, αλλά κατάφερε να την επιδιορθώσει πρόχειρα.
O Jari-Matti Latvala αναγκάστηκε να είναι αυτός που θα καθαρίζει το δρόμο μιας και ο Ogier εκκίνησε πιο μετά μέσα στις ειδικές.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:




Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:

Post a Comment

Previous Post Next Post