Σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη στον Loeb o Adamo για το πρόβλημα στην ΠορτογαλίαO αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, έχει σκοπό να απολογηθεί στον Sebastien Loeb για το πρόβλημα στο φίλτρο καυσίμου του i20 Coupe WRC που προέκυψε στο Rally Πορτογαλίας.
Το αυτοκίνητο του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή αντιμετώπισε πρόβλημα με την πίεση του καυσίμου στο φίλτρο καυσίμου, με αποτέλεσμα το μίγμα να είναι φτωχό και να μην δουλεύει σωστά ο κινητήρας του i20 Coupe WRC. Συγκεκριμένα, κινούταν με μικρή ταχύτητα μέσα στην ειδική και έχασε πάρα πολλά λεπτά εξαιτίας αυτού του προβλήματος.
"Εκτός από το γεγονός ότι είναι εκνευριστικό που χάσαμε δυο αυτοκίνητα και επηρεάστηκε η εικόνα της Hyundai, είμαι εκνευρισμένος που ζητήσαμε από τον Sebastien Loeb να έρθει και στη συνέχεια χαραμίσαμε το κίνητρό του, ζητώντας του να συνεχίσει με μηδαμινές πιθανότητες για νίκη ή για ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Adamo.
"Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου -είμαι υπεύθυνος- και σπατάλησα μια ευκαιρία μαζί του.
"Δεν θέλω να παρεξηγηθώ εδώ, το κίνητρο του Sebastien δεν χάθηκε, αλλά πρέπει να του το ξαναδώσω πίσω.
"Καταστρέψαμε κάτι καλό στην Πορτογαλία και αυτό είναι δικό μου λάθος.
"Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω μαζί του, να του ζητήσω συγγνώμη γι'αυτό που συνέβη και να σχεδιάσω μαζί του το μέλλον.
"Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.
"Είναι εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αν αγωνίζεται, θέλει να νικήσει, όχι να σκοράρει βαθμούς".

Post a Comment

Previous Post Next Post