Budar - Κάτι μας διέφυγε στις προετοιμασίες μας για τη Γερμανία



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen, Pierre Budar, αποδίδει την κακή απόδοση του C3 WRC στο Rally Γερμανίας στις ημέρες δοκιμών που είχαν ενόψει του αγώνα και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το περασμένο τριήμερο.
Τόσο ο Sebastien Ogier, όσο και ο Esapekka Lappi παραπονέθηκαν κατά τη διάρκεια του Rally Γερμανίας για υποστροφή του C3 WRC και μάλιστα ο πρώτος δήλωσε ότι ήταν αδύνατον να το οδηγήσει μετά το τέλος μιας ειδικής της Παρασκευής.
Ωστόσο, η γαλλική ομάδα είχε αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με το αυτοκίνητό της στον άσφάλτινο αγώνα της Κορσικής και ήταν βέβαιη πως έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου για τις γερμανικές ειδικές.
"Νομίζαμε πως είχαμε καταλάβει τους λόγους για την κακή μας απόδοση στην Κορσική και ότι είχαμε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για αυτόν τον ασφάλτινο αγώνα", δήλωσε ο Budar.
"Ελπίζαμε να ήμασταν μεταξύ των πρωτοπόρων αυτό το τριήμερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτό το πραγματικό πρόβλημα.
"Ήμασταν πιο κοντά στην πρωτοπορία αυτό το τριήμερο από ότι στην Κορσική, αλλά ακόμα ήμασταν πολύ μακριά για να είμαστε ικανοποιημένοι.
"Προφανώς κάτι μας διέφυγε στις προετοιμασίες μας.
"Η μόνη πλήρης ημέρα δοκιμών που έγινε με τους Sebastien και Julien διακόπηκε από τη βροχή, κάτι που δεν υπήρχε κατά τη διάρκεια του αγώνα τελικά.
"Επομένως, αυτό μας εμπόδισε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα δοκιμών μας στη στεγνή άσφαλτο".

Post a Comment

Previous Post Next Post