Rally Γερμανίας - 3η Μέρα - 2ο Loop: 1-2-3 για Toyota, κλατάρισμα για Neuville και Ogier



Μετά το τέλος της τρίτης ημέρας, και οι τρεις οδηγοί της Toyota βρίσκονται στην καλύτερη τριάδα, με τους Thierry Neuville και Sebastien να πέφτουν πολύ κάτω στη γενική κατάταξη.
Ο Ott Tanak παραμένει στην κορυφή της γενικής κατάταξης με μεγάλη διαφορά σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις SS12 και SS13, ενώ στην SS15 δεν πίεσε ιδιαίτερα.
O Kris Meeke βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS15.
Την τριάδα κλείνει ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS14 για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου.
O Dani Sordo ανέβηκε στην τέταρτη θέση και σημείωσε πολύ καλούς χρόνους όλη την ημέρα, ενώ φαίνεται πως δεν πτοήθηκε από το χθεσινό πρόβλημα που αντιμετώπισε με το κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου του.
Στην πέμπτη θέση έπεσε ο Thierry Neuville, ο οποίος βρισκόταν στην έβδομη θέση μετά το κλατάρισμα που έπαθε στο πίσω αριστερό ελαστικό στην SS13. Ο Βέλγος αναγκάστηκε να σταματήσει μέσα στην ειδική για να αλλάξει λάστιχο, αφού το κλατάρισμα το έπαθε λίγο πριν περάσει το δεύτερο split. Επίσης, στην τελευταία ειδική της ημέρας, είχε σπινιάρισμα, αφού έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και έχασε αρκετό χρόνο.O Andreas Mikkelsen είναι έκτος και έχασε την θέση του από τον Neuville, με τη διαφορά τους να κυμαίνεται στα 
Πίσω του βρίσκεται ο Esapekka Lappi, ο οποίος προπορεύεται του teammate του, Sebastien Ogier.
O έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έπαθε κλατάρισμα στην τελευταία ειδική της ημέρας και έχασε πάνω από ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, αφού αναγκάστηκε να σταματήσει για να αλλάξει λάστιχο, ενώ στην 14η ειδική έσβησε τον κινητήρα του C3 WRC χάνοντας λίγο χρόνο.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Gus Greensmith και Takamoto Katsuta, ο οποίος έπαθε κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό του Yaris WRC στην αρχή της 14ης ειδικής.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Teemu Suninen, ο οποίος θέλει να πιέσει στην αυριανή Powerstage για τους επιπλέον βαθμούς.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS15:


Post a Comment

Previous Post Next Post