Rallye Μόντε Κάρλο - 4η Μέρα: Ανατροπή με τον Neuville νικητή του αγώνα



Μετά το τέλος του αγώνα του Rallye Μόντε Κάρλο, o Thierry Neuville έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια των Sebastien Ogier και Elfyn Evans, οι οποίοι συμπληρώνουν το βάθρο.
Ο Thierry Neuville έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ενώ κατάφερε σήμερα να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σε τέσσερις ειδικές και έφυγε με τους μέγιστους βαθμούς από το Μόντε Κάρλο.
O Sebastien Ogier διατήρησε τη δεύτερη θέση που κρατούσε από χθες και παραπονέθηκε μετά το τέλος της SS14 ότι δεν μπορούσε να βρει ρυθμό με τα ελαστικά του. Ωστόσο, έφυγε με τέσσρις βαθμούς από την PS παρά το γεγονός ότι έγραψε τον ίδιο χρόνο με τον Neuville.
Το βάθρο συμπληρώνει ο Elfyn Evans, ο οποίος έπεσε κατά δύο θέσεις και απείχε από τη δεύτερη θέση μόλις 1,7 δευτερόλεπτα, ενώ έχανε αρκετό χρόνο στις ειδικές σε σχέση με τους αντιπάλους του.
Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Esapekka Lappi μετά το τέλος της SS14 εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Loeb. Μάλιστα, ο Φιλανδός οδηγός είχε μια πλαγιολίσθηση με το αυτοκίνητό του στην SS13, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο.
Πέμπτος τερμάτισε ο Kalle Rovanpera στον πρώτο του αγώνα με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC, ο οποίος δείχνει να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του στη μεγάλη κατηγορία.
Στην έκτη θέση έπεσε ο Sebastien Loeb, ο οποίος βγήκε εκτός δρόμου στην SS14 και κόλλησε σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ο ίδιος έχασε αρκετό χρόνο και στην επόμενη ειδική λέγοντας πως ήθελε να διαφυλάξει τα ελαστικά του.
Πίσω του τερμάτισε ο Takamoto Katsuta, ο οποίος πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του μέχρι στιγμής στη μεγάλη κατηγορία.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Teemu Suninen,  Eric Camilli από το WRC3 και Mads Ostberg από το WRC2.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος του αγώνα:

Post a Comment

Previous Post Next Post