Δοκιμές με το GR Yaris WRC έκανε η Toyota για το 2021Η Toyota Gazoo Racing δημοσίευσε χθες στο Twitter ένα βίντεο από τις δοκιμές του GR Yaris WRC, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη σεζόν.
Πίσω από το τιμόνι του καινούριου αυτοκινήτου της ιαπωνικής ομάδας βρέθηκε ο Juho Hanninen, ο οποίος είναι οδηγός εξέλιξης της Toyota τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα, ο Φιλανδός οδηγός ήταν εκείνος που έστησε το Yaris WRC, αφού έκανε δοκιμές με αυτό το 2016, ενώ το 2017 ήταν ένας από τους βασικούς οδηγούς της Toyota στο WRC, αφού πήρε μέρος σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο πλάι των Jari-Matti Latvala και Esapekka Lappi.
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της Toyota είναι πιθανόν να προέρχεται από τη Φινλανδία, αφού αυτή η χώρα αποτελεί τη βάση δοκιμών της ομάδας.
Το επιβατηγό αυτοκίνητο GR Yaris παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα στο Auto Tokyo Salon με την ιπποδύναμή του να φτάνει τα 257 άλογα και ο κινητήρας του να αποτελείται από τρεις κυλίνδρους, ενώ η μετάδοση της κίνησης είναι στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τις δοκιμές του Hanninen με το Toyota GR Yaris WRC:


Post a Comment

Previous Post Next Post