Ψυχολογικά έτοιμος για το Rally Σουηδίας ο Latvala



O Jari-Matti Latvala εξομολογήθηκε πως δεν θα έχει καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια του Rally Σουηδίας εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται φέτος.
Ο Φιλανδός οδηγός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πλήρες πρόγραμμα μετά το τέλος του 2019 με κάποια ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός WRC φέτος. 
Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει πιστός στην Toyota, η οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του για το 2020, και αναμένεται να αγωνιστεί σε δύο αγώνες φέτος με το Yaris WRC, ενώ είναι πιθανόν να πάρει μέρος και σε άλλους τρεις αγώνες αν μαζέψει το budget που πρέπει.
"Ο φίλος μού είπε: 'Jari-Matti, η μόνη μου ευχή για σένα τώρα είναι να μην αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι και να αγχώνεσαι", δήλωσε ο Latvala.
"Του είπα ότι δεν θα το κάνω και δεν θα το κάνω.
"Ειλικρινά, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι, δεν ασκώ πίεση στον εαυτό μου.
"Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα οδηγήσω χωρίς άγχος και με πραγματικά καθαρό μυαλό.
"Έχω τόση ενέργεια για αυτόν τον αγώνα τώρα.
"Θα μπορούσα να πω πως η πίεση έχει εξαφανιστεί όταν μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο.
"Είναι τόσο ωραίο συναίσθημα".
Τέλος, ο ίδιος απάντησε όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να παλέψει για μία ακόμα νίκη στη Σουηδία: "Δεν γνωρίζω τι είναι πιθανό.
"Έχω το ίδιο αυτοκίνητο με τους Ogier, Evans και Rovanpera, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αυτοκίνητο έχει την ικανότητα να νικήσει, αλλά πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα μπορώ να έχω την αίσθηση και την αυτοπεποίθηση πάλι".

Δείτε παρακάτω το livery για το αυτοκίνητο του Latvala για το Rally Σουηδίας:

Post a Comment

Previous Post Next Post