Πρόκληση για τον Ogier το Rally Εσθονίας



O Sebastien Ogier αντιμετωπίζει το Rally Εσθονίας ως μια καινούρια πρόκληση για τον ίδιο, ενώ είναι ενθουσιασμένος για την πρώτη συμμετοχή του σε αυτό τον αγώνα.
Η προετοιμασία του εξάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή για τον ερχόμενο αγώνα της Εσθονίας περιελάμβανε δοκιμές στις χωμάτινες ειδικές της Εσθονίας και της Φινλανδίας με το Toyota Yaris WRC, με τον ίδιο να μένει ευχαριστημένος με το νέο του αυτοκίνητο.
Εκτός από τις δοκιμές, ο ίδιος συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε εθνικό αγώνα της Εσθονίας με άλλους οδηγούς του WRC και κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Εσθονία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα του WRC, ενώ πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί εκεί αγώνας σε συνεργασία με το WRC Promoter για διαφημιστικούς λόγους.
"Το Rally Εσθονίας θα είναι κάτι καινούριο για πολλούς από εμάς, αλλά είμαι πάντα ενθουσιασμένος να αντιμετωπίζω μια διαφορετική πρόκληση", δήλωσε ο Ogier.
"Είμαι χαρούμενος που είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε μετά από τόσο καιρό.
"Σίγουρα πρόκειται να είναι ένας απαιτητικός αγώνας με πολύ γρήγορους δρόμους.
"Το Yaris WRC σού δίνει καλή αυτοπεποίθηση σε τέτοιες ταχύτητες και μετά τις δοκιμές που κάναμε στη Φινλανδία και στην Εσθονία, έχω καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο.
"Επίσης, ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό τον αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα για να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε, επειδή μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα δεν είναι εύκολο να βρεις τα όρια αμέσως".

Post a Comment

Previous Post Next Post