Evans - Θα συνεχίσω όπως άρχισα τη χρονιά



O Elfyn Evans υπόσχεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους εναπομείναντες αγώνες του 2020 με τον ίδιο ρυθμό που άρχισε τη φετινή σεζόν, όπου ήταν πολύ ανταγωνιστικός μέσα στο Toyota Yaris WRC και στους τρεις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.
Ο Ουαλός οδηγός προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο καινούριο του αυτοκίνητο και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα και τους χρόνους που σημείωνε μέσα στις ειδικές διαδρομές, ενώ κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του στο Rally Σουηδίας.
"Υπάρχουν πολλά άγνωστα πράγματα που θα έρθουν", δήλωσε ο Evans.
"Έχουμε καινούριους αγώνες και έχουμε αγώνες που θα είναι εκτός της σεζόν, όπου δεν γνωρίζουμε πολλά σχετικά με τις συνθήκες.΄
"Σίγουρα δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι θα σκέφτονται τόσο πολύ πράγματα, όπως η σειρά εκκίνησης ή κάτι τέτοιο.
"Για μένα, θα συνεχίσω όπως άρχισα τη χρονιά συγκεντρωμένος σε κάθε αγώνα που έρχεται και μη σκεπτόμενος πολύ μακριά.
"Είναι περισσότερο να δώσεις οτιδήποτε έχεις εκείνη τη στιγμή".
Τέλος, ο ίδιος μίλησε για τον Sebastien Ogier και την ενδεχόμενη παραμονή του και το 2021, ενώ μετέφερε και το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα της Toyota: "Είναι έξυπνος και θα είμαι χαρούμενος αν μείνει.
"Αλλά ταυτόχρονα, δεν ανησυχώ υπερβολικά αν αποφασίσει ότι θέλει χρόνο.
"Δίνει πολλά στην ομάδα όσον αφορά την εμπειρία και γνωρίζει πώς να κινητοποιεί τους ανθρώπους και να παίρνει το μέγιστο από την ομάδα και το αυτοκίνητο.
"Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι έχουν ισοτιμία στην ομάδα.
"Αυτή τη στιγμή είναι υπέροχα, όλα είναι ίσα και έχουμε όλοι την ίδια αντιμετώπιση -αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.
"Δεν έχει σημασία αν έχω τον Seb ως teammate, τον Thierry ή κάποιο άλλο νέο που θα φέρουν, οπότε όσο όλοι έχουμε την ίδια ευκαιρία, είμαι χαρούμενος.
"Είναι ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, οπότε είναι μια καλή πηγή, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.
"Το επίπεδο είναι υψηλό όπως και να έχει, δεν είναι σαν ένας αγώνας ενός αλόγου το WRC, αλλά σίγουρα προσφέρει αξιοπιστία στο πρωτάθλημα".

Post a Comment

Previous Post Next Post