Δεν εγκαταλείπει τη μάχη του τίτλου ο Neuville



Ο Thierry Neuville θα συνεχίσει να παλεύει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα οδηγών παρά το γεγονός ότι έχασε πολύτιμο έδαφος σε σχέση με τους αντιπάλους του μετά το τέλος του Rally Εσθονίας.
Ο Βέλγος οδηγός σημείωσε μηδέν βαθμούς στο Rally Εσθονίας, αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Σάββατο μετά τη σπασμένη ανάρτηση του Hyundai i20 Coupe WRC, η οποία προκλήθηκε από επαφή που είχε με ένα ανάχωμα μπαίνοντας με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι θα έπρεπε σε μια στροφή. 
Η ατυχία του δε σταμάτησε εκεί, αφού επανεκκίνησε με τους κανονισμούς του Rally2 την Κυριακή και δεν μπόρεσε να πάρει κάποιους έξτρα βαθμούς από την Powerstage μετά από ηλεκτρικό πρόβλημα στο αυτοκίνητό του πριν την έναρξη της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής, με τον ίδιο να φυλάει τα ελαστικά του εκείνη την ημέρα σε όλες τις ειδικές.
"Σε κάθε αγώνα, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα, οπότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε", δήλωσε ο Neuville.
"Τα πάντα μοιάζουν περισσότερο δύσκολα τώρα, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και ξέρουμε να ζούμε με αυτό.
"Το αυτοκίνητο ήταν καλό και, όπως είπα πριν τον αγώνα, έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών.
"Ο χρόνος ήταν πιο ήρεμος κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά κρατήσαμε την ομάδα απασχολημένη και ο καθένας πιέστηκε πολύ σκληρά, οπότε δεν εκπλήσσομαι που το αυτοκίνητο ήταν γρήγορο.
"Τώρα ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα.
"Πιστεύω πως θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως κάναμε εδώ στην Εσθονία.
"Μας έλειπε λίγη τύχη, ειδικά βλέποντας τους άλλους οδηγούς αυτό το τριήμερο που όλοι είχαμε παρόμοιες στιγμές, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού".

Post a Comment

Previous Post Next Post