Ανάμικτα συναισθήματα άφησε το Rally Εσθονίας στον Ogier



O Sebastien Ogier έχει ανάμικτα συναισθήματα μετά το τέλος του Rally Εσθονίας, αφού από τη μια είναι ικανοποιημένος από την τρίτη θέση και από την άλλη απογοητευμένος με την εμφάνισή του.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον αγώνα της Εσθονίας παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό με το Toyota Yaris WRC το Σάββατο, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Tommi Makinen και των ομόσταβλών του, το αυτοκίνητο υστερούσε στις ειδικές διαδρομές σε κάποιους τομείς.
"Ήταν ένα θετικό τριήμερο για μένα", δήλωσε ο Ogier.
"Σίγουρα υπήρχε κάποια απογοήτευση στο τέλος, επειδή σίγουρα είχα τη δυνατότητα να τα πάω καλύτερα.
"Είχαμε μια καλή αρχή στον αγώνα το πρωί του Σαββάτου, αλλά το μεσημέρι δυστυχώς πολλά προβλήματα μας επιβράδυναν.
"Την Κυριακή, ήταν καλή ημέρα, όπου κάναμε δουλειά για να μείνουμε στο βάθρο, αλλά τελικά είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά στον Ott και να τον έχουμε περισσότερο υπό πίεση".
Τέλος, ο Γάλλος οδηγός μίλησε για την πρόοδο που έχει κάνει η Hyundai Motorsport και για το πλεονέκτημα των οδηγών της στο Rally Εσθονίας: "Έκαναν ένα θετικό βήμα και μαζί με τη σειρά εκκίνησης, πιστεύω πως αύξησαν υπερβολικά τη διαφορά, αλλά υπάρχουν σίγουρα τομείς, όπου είναι περισσότερο γρήγοροι από πριν, έτσι δείχνει τουλάχιστον".

Post a Comment

Previous Post Next Post