Μεγάλο μάθημα για τον Rovanpera η διαχείριση των ελαστικών στο Rally Τουρκίας



Ο Kalle Rovanpera αποκαλύπτει πως ο αγώνας της Τουρκίας ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εκείνον όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών που έπρεπε να κάνει στις ειδικές διαδρομές.

Ο Φινλανδός οδηγός τερμάτισε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης στο Rally Τουρκίας και έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, ενώ ήταν ένας από τους πολλούς οδηγούς, ο οποίος υπέφερε από κλατάρισμα.

"Ήταν ωραίο που έμαθα πολλά για το πώς να χρησιμοποιείς αυτό το αυτοκίνητο σε τέτοιου είδους συνθήκες και το πώς να διαχειρίζεσαι τα ελαστικά -επομένως πιστεύω πως αυτό το έκανε ένα καλό τριήμερο", δήλωσε ο Rovanpera.

"Για μένα, το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα ήταν το πώς να οδηγείς με τρόπο που να διαχειρίζεσαι τα ελαστικά περισσότερο και μετά όταν χρησιμοποιούμε τα ελαστικά, το πώς να διαχειρίζεσαι τη φθορά σε τέτοιες πραγματικά αργές ταχύτητες στο πρωτάθλημα.

"Δε γνωρίζω σχετικά με τη γενική κατάταξη στο πρωτάθλημα οδηγώ, αλλά είμαστε στη μάχη για την τρίτη θέση και αυτό είναι ωραίο.

"Έχουμε δύο ακόμα αγώνες και ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε καλούς βαθμούς και από τους δύο αγώνες".

Post a Comment

Previous Post Next Post