Σκεφτόταν ήδη το Rally Σαρδηνίας από το Rally Τουρκίας ο Tanak


Ο Ott Tanak εστίασε την προσοχή του στον επόμενο αγώνα του WRC, ο οποίος είναι αυτός της Σαρδηνίας, από το Rally Τουρκίας κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση του περασμένου αγώνα, στον οποίο δεν πήγε πολύ καλά.

Ο Εσθονός οδηγός τερμάτισε εκτός δεκάδας στον αγώνα της Τουρκίας, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης του Hyundai i20 Coupe WRC το πρωί του Σαββάτου και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, εκκίνησε την Κυριακή με τους κανονισμούς του Rally2 και βαθμολογήθηκε μόνο με τέσσερις βαθμούς, οι οποίοι προήλθαν από την PS, αφού σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο σε αυτή την ειδική διαδρομή.

"Προς στιγμή, ναι, πιστεύω πως έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και σίγουρα δεν ήμασταν στην καλύτερή μας εμφάνιση αυτό το τριήμερο στην Τουρκία, οπότε γενικά έχουμε κάποια δουλειά να κάνουμε και ας ελπίσουμε πως γνωρίζουμε κάπως τι κάνουμε, οπότε σε μερικές εβδομάδες στη Σαρδηνία πρέπει να είμαστε δυνατότεροι", δήλωσε ο Tanak.

"Θα είναι κρίσιμες οι δοκιμές πριν τη Σαρδηνία οπωσδήποτε.

"Ήδη προετοιμαζόμαστε, είχαμε κάποιες ιδέες όλη μέρα το Σάββατο σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε και οπωσδήποτε ανυπομονώ.

"Ήταν πολύ απαιτητικά από την αρχή του αγώνα.

"Είναι δύσκολο να σχολιάσω περισσότερο, αλλά φυσικά ήμασταν σε θέση να κάνουμε δυο ειδικές διαδρομές την Παρασκευή, το Σάββατο κάποιες στην παραλία και την Κυριακή μία ειδική διαδρομή, οπότε η ώρα στο κάθισμα ήταν πολύ περιορισμένη.

"Στην Powerstage, φυσικά ήθελα να πάρω κάποιους βαθμούς, πραγματικά δεν μπορούσα να πάω στο όριο, μου έλειπε λίγη αυτοπεποίθηση, αλλά τελικά ακόμα κάποιοι βαθμοί και υποθέτω καλύτερα από μηδέν βαθμούς, αλλά όχι ένα σπουδαίο τριήμερο.

"Ο αγώνας είναι λαχείο, αλλά τελικά είναι η Τουρκία και είναι κάτι διαφορετικό στο πρωτάθλημα.

"Στο rallying, πρέπει να οδηγείς σε όλες τις συνθήκες".

Post a Comment

Previous Post Next Post