Μοναδικός στόχος του Loubet η προσωπική του βελτίωση αγώνα με τον αγώνα



O Pierre-Louis Loubet έχει θέσει ως στόχο να βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά με τους υπόλοιπους οδηγούς, ενώ έχει μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στο Rally Εσθονίας.
Ο νεαρός Γάλλος οδηγός έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας το Hyundai i20 Coupe WRC της ομάδας 2C Competition, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο Rally Εσθονίας, αφού έπαθε δυο κλαταρίσματα μέσα σε μια ειδική διαδρομή της Κυριακής και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.
"Γνωρίζω πού πρέπει να βελτιωθώ, αλλά για την πρώτη μου φορά σε τέτοιες συνθήκες ήμουν χαρούμενος με το ρυθμό σε κάποιες από τις ειδικές διαδρομές", δήλωσε ο Loubet.
"Είμαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα που δείξαμε, αλλά πρέπει να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν περισσότερο δύσκολα απ'ότι σκεφτόμασταν ότι θα ήταν να έρθουμε εδώ για πρώτη φορά και να οδηγήσουμε αυτό το αυτοκίνητο σε γρήγορους χωμάτινους δρόμους.
"Ίσως το να κάνω το ντεμπούτο μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο χώμα θα ήταν λίγο πιο εύκολο να πάω κάπου αλλού, όπως στην Πορτογαλία ή στη Σαρδηνία.
"Πρέπει να έχεις πολλή αυτοπεποίθηση για αγώνες σαν αυτόν.
"Γνωρίζω ότι όταν άφησα το γκάζι σε σημεία που είναι τέρμα γκάζι και έχεις ένα χιλιόμετρο flat out, τότε έχω χάσει ήδη τρία δευτερόλεπτα.
"Αλλά, επίσης, γνωρίζω πως είμαι πολύ τυχερός να είμαι εδώ μέσα σε ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC και δεν είμαι εδώ για να παραπονεθώ.
"Είναι συγκλονιστικό να είμαι σε θέση να οδηγώ τέτοιο αυτοκίνητο!
"Έχω υποψίες στο τι να περιμένω από την Τουρκία και τη Σαρδηνία.
"Και αυτοί οι αγώνες θα είναι καλύτεροι.
"Δεν κοιτάω κανέναν άλλον, απλά θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να συνεχίσω να πηγαίνω όλο και καλύτερα για να μειώσω τη διαφορά από τους προπορευόμενούς μου οδηγούς".

Post a Comment

Previous Post Next Post