Αντιμετώπισε ως ευκαιρία τη συμμετοχή του στο Rally Εσθονίας ο Breen για το 2021



O Craig Breen είχε στο μυαλό του πως η συμμετοχή του στο Rally Εσθονίας θα ήταν μια ευκαιρία για τον ίδιο να μπει ξανά στην αγορά του WRC για μια εργοστασιακή θέση την επόμενη σεζόν.
Ο Ιρλανδός οδηγός ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στον αγώνα της Εσθονίας και νιώθει πια οικεία μέσα στο αυτοκίνητο της κορεάτικης ομάδας, ενώ, πως ο ίδιος αποκάλυψε μετά το τέλος μιας ειδικής διαδρομής, βρήκε το Hyundai i20 Coupe WRC διαφορετικό σε σχέση με τις δοκιμές που είχε κάνει πριν την Εσθονία αποδίδοντας αυτή την αλλαγή στον Ott Tanak.
Να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο Breen αναμενόταν να αγωνιστεί με την Hyundai στο Rally Φινλανδίας, ενώ φέτος αγωνίστηκε στο Rally Σουηδίας με την κορεάτικη ομάδα.
"Όταν ξεκίνησα στην Εσθονία, ήθελα να χρησιμοποιήσω τον αγώνα ως ευκαιρία να βάλω τον εαυτό μου στην αγορά, να δείξω τι μπορούσα να κάνω και να δείξω πως είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά, δήλωσε ο Breen.
"Πιστεύω πως μου πήρε λίγο χρόνο απλά να πάρω αυτοπεποίθηση και τώρα νιώθω ότι μπορώ οπωσδήποτε να φέρω κάποιο αποτέλεσμα.
"Τα πάντα πήγαν πολύ καλά από την αρχή μέχρι το τέλος.
"Ίσως ξεπέρασε ελαφρώς τις προσδοκίες μου.
"Απλά μπήκαμε πραγματικά σε καλό ρυθμό και ήμασταν πραγματικά ένα με το αυτοκίνητο, ένα με τα πάντα.
"Είχαμε ένα από αυτά τα τριήμερα, όπου πραγματικά ένιωσα ότι ανέβαζα λίγο τον πήχη σε όλα.
"Το να παλεύεις για το βάθρο με τους δύο καλύτερους οδηγούς στον κόσμο είναι κάτι, για το οποίο είμαι πολύ περήφανος γι'αυτό".

Post a Comment

Previous Post Next Post