Rally Τουρκίας - 2η Μέρα - 2o Loop: Πέρασε μπροστά ο Neuville μετά το πρόβλημα του Ogier


H δεύτερη ημέρα του Rally Τουρκίας ολοκληρώθηκε με τον Thierry Neuville επικεφαλής και τους Sebastien Loeb και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.

O Thierry Neuville βρίσκεται τώρα στην πρωτοπορία του αγώνα της Τουρκίας σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε στις SS6 και SS7.

Κατά δύο θέσεις ανέβηκε ο Sebastien Loeb, ο οποίος βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Ogier και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας.

Ο Sebastien Ogier έπεσε στην τρίτη θέση και έχασε περίπου 31,5 δευτερόλεπτα στην έκτη ειδική διαδρομή του αγώνα, αφού αντιμετώπισε υδραυλικό πρόβλημα με το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια στιγμή έπαθε και κλατάρισμα στο μπροστινό αριστερό ελαστικό. Κατάφερε να επισκευάσει το πρόβλημα του Yaris WRC πριν την έναρξη της SS7, αλλά όχι εντελώς, αφού δήλωσε πως το πρόβλημα παραμένει. Μάλιστα, από τις on-board live μεταδόσεις, φαινόταν πως ο Γάλλος οδηγός δυσκολευόταν να αλλάξει ταχύτητα, ενώ κατά τη διάρκεια της SS6 είναι γεγονός πως δεν έφτασε ποτέ στην έκτη ταχύτητα του κιβωτίου ταχυτήτων.

Στην τέταρτη θέση έπεσε ο Elfyn Evans, ο οποίος έχασε περίπου 20 δευτερόλεπτα στην τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας, καθώς το ένα του ελαστικό δεν είχε πολύ αέρα έχοντας ήδη ένα κλαταρισμένο ελαστικό μετά το τέλος της SS7.

Πέμπτος παραμένει ο Kalle Rovanpera, ο οποίος έπαθε κι αυτός κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό προς το τέλος της SS6 κι ευτυχώς δεν έχασε αρκετό χρόνο κι ούτε την θέση του.

Στην έκτη θέση παραμένει ο Teemu Suninen, ο οποίος έκανε ζημιά στο μπροστινό προφυλακτήρα του Ford Fiesta WRC και έλειπε μεγάλο μέρος του από μπροστά χάνοντας έτσι την αεροδυναμική σταθερότητα που του προσέφερε ο κάτω διαχύτης.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Esapekka Lappi, Gus Greensmith, ο οποίος είχε κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό στην SS6, Pierre-Louis Loubet και Kajetan Kajetanowicz από το WRC3.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS8: 





Post a Comment

Previous Post Next Post