Δε συμβαδίζει η τρίτη θέση του Ogier με την προσπάθειά του στο Rally Σαρδηνίας



O Sebastien Ogier θεωρεί πως το αποτέλεσμα του Rally Σαρδηνίας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική προσπάθειά του και το επίπεδο εμφάνισής του εκεί χαρακτηρίζοντας την τρίτη θέση ως μια κακή ανταμοιβή για την προσπάθειά του.

Παρά το γεγονός πως εκκινούσε δεύτερος στις ειδικές διαδρομές, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να σημειώσει έξι φορές τον ταχύτερο χρόνο και να βρίσκεται κοντά στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Thierry Neuville.

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον αγώνα της Σαρδηνίας, κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά των 18 βαθμών που είχε με τον πρωτοπόρο Elfyn Evans στο πρωτάθλημα οδηγών πριν την έναρξη του εν προκειμένω αγώνα και πλέον βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω του.

"Νιώθω ότι τα αποτελέσματά μας στους δυο τελευταίους αγώνες είναι μια κακή ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας, εγκαταλείποντας στην Τουρκία και τώρα η τρίτη θέση, η οποία δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό μας επίπεδο κατά τη διάρκεια του τριημέρου", δήλωσε ο Ogier.

"Η τρίτη θέση μόλις έξι δευτερόλεπτα πίσω από το νικητή και μερικοί βαθμοί που πήραμε από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σημαίνει πως το αποτέλεσμα εδώ είναι καλό.

"Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι στόχευα για κάτι καλύτερο και πιστεύω πως είχαμε την προοπτική για να το πετύχουμε.

"Έδωσα τα πάντα πίσω από το τιμόνι, η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή.

"Η ταχύτητα ήταν εκεί και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι λαμβάνοντας υπόψιν την θέση εκκίνησής μας την πρώτη ημέρα σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας.

"Δυστυχώς, το να πρέπει να σκουπίζεις το δρόμο μάς κόστισε πολύ χρόνο.

"Θέλω να δω αυτή την ελαφριά απογοήτευση με θετικό τρόπο, επειδή η απόδοση είναι εκεί, όπως αποδείχθηκε από τους καλούς χρόνους που σημειώσαμε και από τις έξι κερδισμένες ειδικές διαδρομές, και αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον.

"Ελπίζω τώρα ότι μπορούμε να απολαύσουμε την ανταμοιβή των προσπαθειών μας στους επόμενους δύο αγώνες.

"Είμαι αισιόδοξος ότι θα αποδώσει στο τέλος".

Post a Comment

Previous Post Next Post