Επίσημο: Προσθήκη του Monza Rally Show στο φετινό calendar του WRCH FIA ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την ένταξη του Monza Rally Show στο φετινό αγωνιστικό ημερολόγιο του WRC, με τον αγώνα αυτό να αποτελεί πλέον τον όγδοο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020.

Το Monza Rally Show θα αποτελέσει τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 4-6 Δεκεμβρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό μέσω ρεπορτάζ του DirtFish ότι οι ομάδες του WRC ασκούσαν πίεση στην FIA σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι αυτού του αγώνα κι απαιτούσαν να πάρουν άμεσα μια απάντηση, καθώς η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού καθυστερούσε να πάρει μια απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα.

Ωστόσο, πριν την έναρξη του αγώνα της Σαρδηνίας, υπήρχαν φήμες ότι το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα τελείωνε αυτό το τριήμερο, καθώς στο Βέλγιο τα κρούσματα από κορωναϊό αυξάνονται συνεχώς μέρα με τη μέρα και είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του Ypres Rally.

Η προσθήκη του Monza Rally Show στο calendar δίνει ακόμα ελπίδες σε κάποιους οδηγούς για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου και ανεβάζει τον αριθμό των αγώνων στους οχτώ αντί στους επτά που ήταν ήδη προγραμματισμένοι.

Post a Comment

Previous Post Next Post