Katsuta - Πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα



O Takamoto Katsuta έχει θέσει ως στόχο την προσωπική του βελτίωση σε πολλούς τομείς της οδήγησής του μετά τα δύο ατυχήματα που είχε στον περασμένο αγώνα της Σαρδηνίας.

Ο Ιάπωνας οδηγός είχε μια έξοδο την πρώτη ημέρα του αγώνα της Σαρδηνίας μπαίνοντας σε μια στροφή με περισσότερα χιλιόμετρα από ότι θα έπρεπε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει ευθεία αντί να στρίψει στην επόμενη στροφή καταλήγοντας σε ένα χαντάκι.

Αν και οι μηχανικοί της ιαπωνικής ομάδας έκαναν τα αδύνατα δυνατά, ώστε ο Katsuta να εκκινήσει το Σάββατο με τους κανονισμούς του Rally2 και να περάσει περισσότερο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο, εκείνος είχε άλλη μια σφοδρή έξοδο την Κυριακή, στην οποία το αυτοκίνητο ρόλαρε και κόλλησε σε ένα χαντάκι.

"Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά ελπίζω ότι θα με κάνει δυνατότερο", δήλωσε ο Katsuta.

"Το αυτοκίνητο είναι τόσο γρήγορο και το επίπεδο των άλλων οδηγών είναι τόσο υψηλό, οπότε πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα, όπως τις σημειώσεις μου και τη συγκέντρωσή μου.

"Θα βάλω τα δυνατά μου να βελτιωθώ".

"Υπήρχε ένα στενό και δύσκολο κομμάτι, ήμουν ελαφρώς εκτός γραμμής σε μια αριστερή στροφή, οπότε βρέθηκα σε χαλίκι και δεν μπορούσα να σταματήσω το αυτοκίνητο για την επόμενη στενή δεξιά στροφή, και γλιστρήσαμε στο χαντάκι", εξήγησε το ατύχημα της Παρασκευής.

"Την Κυριακή, σε ένα πολύ στενό κομμάτι, γλίστρησα ελαφρώς και χτύπησα ένα ανάχωμα εξωτερικά.

"Στην επόμενη δεξιά στροφή, υπήρχε μια πέτρα ή κάτι στο εσωτερικός μέρος που χτυπήσαμε, και μετά από αυτό το αυτοκίνητο ρόλαρε".

Post a Comment

Previous Post Next Post