Rally Σαρδηνίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Άνετος ο Sordo, στενή μάχη Ogier-Neuville



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, ο Dani Sordo κρατάει τα πρωτεία στο Rally Σαρδηνίας, με τους Sebastien Ogier και Thierry Neuville να ακολουθούν.

O Dani Sordo βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ μειώθηκε η διαφορά του από τους αντιπάλους του.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Sebastien Ogier, ο οποίος έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στις SS11 και SS12 και βρίσκεται 1,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Neuville.

Τρίτος έπεσε ο Thierry Neuville, ο οποίος έχασε λίγο χρόνο σε σχέση με τον Ogier στο τελευταίο κομμάτι της SS11 παρά το γεγονός πως ο πρώτος ήταν ταχύτερος σε όλα τα split. Ο ίδιος δικαιολόγησε πως έχασε χρόνο, καθώς τα ελαστικά του σπίνιαραν στις ανηφόρες της προτελευταίας ειδικής διαδρομής της δεύτερης ημέρας. Επίσης, στην τελευταία ειδική διαδρομή μπήκε με περισσότερα χιλιόμετρα από ότι θα έπρεπε σε μια στροφή στην προσπάθειά του να πιέσει και να αυξήσει τη διαφορά του, με αποτέλεσμα να πλαγιολισθήσει και να βγει εκτός δρόμου για λίγο χτυπώντας μια αχυρόμπαλα με το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου του. 

Τέταρτος παραμένει ο Elfyn Evans, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον Teemu Suninen για 8,5 δευτερόλεπτα.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Ott Tanak, ο οποίος χτύπησε ένα ανάχωμα με το πίσω αριστερό μέρος του i20 Coupe WRC στην SS9 και ευτυχώς δεν έπαθε ζημιά το αυτοκίνητό του.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Pierre-Louis Loubet, ο οποίος δήλωσε πως επέλεξε λάθος ελαστικά για το μεσημέρι, Jari Huttunen και Kajetan Kajetanowicz και Pontus Tidemand.

Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Takamoto Katsuta, ο οποίος πλαγιολίσθησε σε μια αριστερή στροφή της SS11 και φώναξε τρομαγμένος πως δεν είχε φρένα, με τον συνοδηγό του, Daniel Barritt να τον καθησυχάζει.

Η M-Sport Ford επιβεβαίωσε την εγκατάλειψη του Gus Greensmith από τη δράση του δεύτερου σκέλους, καθώς δεν μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα μιας και έλειπε ο ιμάντας του altenator από το Fiesta WRC.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:








Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:







Post a Comment

Previous Post Next Post