Rally Σαρδηνίας - Shakedown: Για εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά ο Tanak, έξοδος του Rovanpera [+φώτο]


Στο Shakedown του Rally Σαρδηνίας, ο Ott Tanak ήταν ταχύτερος όλων των οδηγών, με τους Elfyn Evans και Sebastien Ogier να ακολουθούν.

Ο Ott Tanak σημείωσε μαζί με τον Elfyn Evans τον ταχύτερο χρόνο στο Shakedown, αλλά ο Εσθονός ήταν για μόλις λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον οδηγό της Toyota.

Την τριάδα συμπληρώνει ο Sebastien Ogier, ο οποίος ήταν για οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός σε σχέση με τους δύο προπορευόμενους οδηγούς.

Πίσω του κατατάχθηκε ο Dani Sordo, ο οποίος ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον τρίτο Ogier.

Τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Pierre-Louis Loubet, ο οποίος συμμετέχει για μια ακόμη φορά με το Hyundai i20 Coupe WRC της 2C Competition.

Στην έκτη θέση είναι ο Thierry Neuville, ο οποίος άφησε πίσω του τον Esapekka Lappi για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Gus Greensmith, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση πριν το πρώτο regroup για το Shakedown, Takamoto Katsuta και Teemu Suninen.

Εκτός δεκάδας έμεινε ο Kalle Rovanpera, ο οποίος πραγματοποίησε μόνο ένα πέρασμα από το Shakedown, αφού στη δεύτερή του προσπάθεια βρέθηκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του να ρολάρει. Ωστόσο, ακόμα παραμένει άγνωστο τι ζημιά έχει πάθει το Toyota Yaris WRC.






Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown:




Post a Comment

Previous Post Next Post