Καμία βιασύνη από την M-Sport για το line-up του 2021, σύμφωνα με τον Wilson



Ο διευθύνων σύμβουλος της M-Sport, Malcolm Wilson, αποκάλυψε πως η επιλογή των οδηγών για το 2021 θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς έχοντας άλλες προτεραιότητες μέσα στο μυαλό του.

Οι Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Gus Greensmith είναι οι οδηγοί της αγγλικής ομάδας για τη φετινή σεζόν και τα συμβόλαιά τους, τα οποία είναι μονοετή, αναμένεται να λήξουν στο τέλος του 2020.

Ωστόσο, η Toyota βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Sebastien Ogier, με σκοπό να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μια ακόμα σεζόν και να έχει ως ομόσταβλούς του τους Elfyn Evans και Kalle Rovanpera.

Από την πλευρά της Hyundai Motorsport, οι Ott Tanak και Thierry Neuville είναι δεσμευμένοι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το i20 Coupe WRC λόγω των πολυετών συμβολαίων που έχουν υπογράψει, τα οποία δεν λήγουν στο τέλος του 2020.

Μετά την αποχώρηση του Sebastien Loeb από την κορεάτικη ομάδα, ο Craig Breen αναμένεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γάλλο οδηγό και θα μοιράζεται το τρίτο αυτοκίνητο με τον Dani Sordo, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τη φετινή σεζόν.

"Φυσικά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν, αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι με κανέναν από τους οδηγούς πραγματικά", δήλωσε ο Wilson.

"Θα είμαι ειλικρινής, η εστίασή μου είναι στο να δουλέψω για να κάνω την επιχείρηση να ξεπεράσει την τωρινή κρίση.

"Δεν βιαζόμαστε για να πάρουμε μια απόφαση για τους οδηγούς -έχουμε πολλά που τρέχουν αυτή τη στιγμή.

"Ενώ πολλή από την προσοχή μας είναι εστιασμένη στην αλλαγή των κανονισμών που θα έρθουν το 2022, η επόμενη χρονιά είναι σημαντική για εμάς.

"Έχουμε μερικές αναβαθμίσεις που θα έρθουν στο αυτοκίνητο και προφανώς τα χαρακτηριστικά του κινητήρα της επόμενης χρονιάς θα είναι αυτά υπάρξουν για το νέο ομολογκάρισμα το 2022".

Post a Comment

Previous Post Next Post