Συμμετοχή του Morbidelli στο Rally Monza 2020 με Hyundai i20 R5



O Franco Morbidelli θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με Hyundai i20 R5 στην κατηγορία WRC3.

Ο Ιταλός αναβάτης της Petronas SRT έχει νικήσει τρεις φορές μέχρι στιγμής στην καριέρα του στο MotoGP και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του i20 R5, αφού είχε συμμετάσχει φέτος τον Ιούνιο σε promotional αγώνα στην Τοσκάνη.

Στο Rally Monza, θα αγωνιστεί ιδιωτικά με το αυτοκίνητο της ομάδας του Umberto Scandola, ο οποίος αποτελεί για χρόνια πελάτης της Hyundai Motorsport.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο φετινό αγώνα της Τοσκάνης ο Dani Sordo πήγε βόλτα τον Morbidelli με το Hyundai i20 Coupe WRC, ενώ έβγαλαν μαζί φωτογραφίες με τον Sordo να είναι μέσα στο αυτοκίνητό του και τον Morbidelli πάνω στη μοτοσικλέτα της Yamaha κάνοντας donuts οι δύο τους. 

"Είμαι ηλεκτρισμένος από την πιθανότητα να πάρω μέρος σε πραγματικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally", δήλωσε ο Morbidelli.

"Θα είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να είμαι δίπλα στους καλύτερος οδηγούς του κόσμου και να αγωνιστώ σε ένα διαφορετικό άθλημα.

"Θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αν και θα πρέπει να μάθω πολλές λεπτομέρειες και δε θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ σε δύο επιπλέον τροχούς σε τόσο μικρό χρόνο.

"Υπάρχουν ευκαιρίες που συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή σου.

"Θα παρακολουθήσω ένα μάθημα ατυχήματος από τον Umberto Scandola για να φτάσω στο πρώτο test όσον το δυνατόν πιο έτοιμος".

Post a Comment

Previous Post Next Post